Benimde 23 kasim son adet tarihim seninle belirtilerimiz aynı 7 gündür günüm de geçiyor umarım hamileyizdir test falan yaptin mi hic ?Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 24 kasimdi 30 Kasım'da bitti ve bende adet düzensizliği olduğundan son üç aydır adetelrim 15 20 günde lekelenip başlıyordu fakat bu sefer adet bittikten bir hafta sonraları iki defa leke gördüm ve suandada herhangi bir kanama yok çok nadir camurumsu damarlı soluk akıntılar görüyorum göğüslerim dolu dolu sırtım ağrıyor birde bu şekilde olupta hamile olduğunu öğrenen var mı fikirlerinizi bekliyorum?
Test yaptım ama belirgin değildi strip vunuk testi ilk defa kullandigidman beynim aklım o kadar karışık belirsizliklr dolu kiBenimde 23 kasim son adet tarihim seninle belirtilerimiz aynı 7 gündür günüm de geçiyor umarım hamileyizdir test falan yaptin mi hic ?
İki gün oldu yapalı bişey yoktuTest yaptım ama belirgin değildi strip vunuk testi ilk defa kullandigidman beynim aklım o kadar karışık belirsizliklr dolu ki
Silik çıktıysa testi 2 gün sonra tekrarla umarım hamielsindirTest yaptım ama belirgin değildi strip vunuk testi ilk defa kullandigidman beynim aklım o kadar karışık belirsizliklr dolu ki
Kan veririm belkiSilik çıktıysa testi 2 gün sonra tekrarla umarım hamielsindir
Evet kan vermen daha iyi olur Allah nasip eder inşallahKan veririm belki
Amin canım sanada sende nasıl hisler var pekiEvet kan vermen daha iyi olur Allah nasip eder inşallah
Kasık batması oluyor göğüs ucum çok sertlesti gögsumde aynı şekilde baş ağrısı çok var sürekli uyumak isteği falan var iştahım da açıldı ama şuan sadece gögsumde sertleşme var ara ara da kramplar giriyor umarım hamileyimdir bu aydan ümitliyim bakalım send3 belirtiler var miAmin canım sanada sende nasıl hisler var peki
Sırt ağrısı var birde bu camurumsu kahve leke iki gündür sabah geliyor peçeteye az bişey böyle damarsi gibi inan insan istediği için adet mi olacağım korkusuyla bekliyor ya zor bir süreç ne kadarlık evlisin ilk mi gebeliğinKasık batması oluyor göğüs ucum çok sertlesti gögsumde aynı şekilde baş ağrısı çok var sürekli uyumak isteği falan var iştahım da açıldı ama şuan sadece gögsumde sertleşme var ara ara da kramplar giriyor umarım hamileyimdir bu aydan ümitliyim bakalım send3 belirtiler var mi
Yeni evliyim 3 aylık Allah nasip ederse ilk bebeğim olucakSırt ağrısı var birde bu camurumsu kahve leke iki gündür sabah geliyor peçeteye az bişey böyle damarsi gibi inan insan istediği için adet mi olacağım korkusuyla bekliyor ya zor bir süreç ne kadarlık evlisin ilk mi gebeliğin
Bende de öyle akintilar var normalde günü gününe oluuordum bu ay olmadim daha perşembe günü tekrardan kan vericem umarım yüksek cikarSırt ağrısı var birde bu camurumsu kahve leke iki gündür sabah geliyor peçeteye az bişey böyle damarsi gibi inan insan istediği için adet mi olacağım korkusuyla bekliyor ya zor bir süreç ne kadarlık evlisin ilk mi gebeliğin
Allahım nasio eder ikimizde insalahBende de öyle akintilar var normalde günü gününe oluuordum bu ay olmadim daha perşembe günü tekrardan kan vericem umarım yüksek cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?