• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim lütfen bakın

12ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
39
6
1
26
Merhaba hanımlar ben tüpbebek yaptırdım 5 gün embriyosu konuldu 8ci gün kan testi verdim 143 çıktı sonucum hamilemiyim sizce 4 5 gün evel yaptırdım kan testini dayanadım
Erken gebelik yaptım çok silik çıktı bide yani ben öyle gördüm teste sizde bakarmısınız

Son düzenleme:
Hamile olabilirsiniz yüksek ihtimalle 48 saat sonra tekrar kan testi verin yükselme var mı bakarsınız

Kan testim 143 yani çokmu düşük oluyor
Hayır düşük değil 8. Güne göre gayet yüksek ve güzel bir değer. Hatta hayırlı olsun bile diyebiliriz. 2 gün sonra sağlıklı bir şekilde yükselmesi gerekiyor. Doktorunuz yakın zamanda çağırır zaten keseyi görmek için. Sağlıkla gelsin inşallah

Hayır düşük değil 8. Güne göre gayet yüksek ve güzel bir değer. Hatta hayırlı olsun bile diyebiliriz. 2 gün sonra sağlıklı bir şekilde yükselmesi gerekiyor. Doktorunuz yakın zamanda çağırır zaten keseyi görmek için. Sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim inşallah yükselir hemşire tekrar kan ver dedi tek duam yükselmesi rabbim güzel sonuçlar aldırır inşallah 🥰

Eklentiler

• 1000411178.webp
    1000411178.webp
    8 KB · Görüntüleme: 11
Back
X