Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ben tüpbebek yaptırdım 5 gün embriyosu konuldu 8ci gün kan testi verdim 143 çıktı sonucum hamilemiyim sizce 4 5 gün evel yaptırdım kan testini dayanadım
Erken gebelik yaptım çok silik çıktı bide yani ben öyle gördüm teste sizde bakarmısınız
Hayır düşük değil 8. Güne göre gayet yüksek ve güzel bir değer. Hatta hayırlı olsun bile diyebiliriz. 2 gün sonra sağlıklı bir şekilde yükselmesi gerekiyor. Doktorunuz yakın zamanda çağırır zaten keseyi görmek için. Sağlıkla gelsin inşallah
Hayır düşük değil 8. Güne göre gayet yüksek ve güzel bir değer. Hatta hayırlı olsun bile diyebiliriz. 2 gün sonra sağlıklı bir şekilde yükselmesi gerekiyor. Doktorunuz yakın zamanda çağırır zaten keseyi görmek için. Sağlıkla gelsin inşallah