Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kan sonucunu aldin mi merak ettimAmin canm ben kan testi verdm bgn yarn belli olck Allahım isteyen herkese versin insallah
Ayy canm insallah yaa son bi saat :) insallah snde sag salim kucagina alirsin saglikli hayrli evlat olur insalahcanım bence hamilesin.bendede bu sekilde olmuştu bazı testler uyguladım. ....sohbet sitesindeki bayan arkadaşlarımla görüşüp test yapmamı önerdiler sonuçları kırmızı nokta çıktı ve doktoruma gittim 2 aylık hamileymişim : )
ayni durumdayiz canim ortalama ayni çıkmış sonucumuz ama ben doktora gözükmedim üzülme sakın kafana takmadan bi sonraki ayı bekleAldım sonucu 2.60 varda diyemem yokta diyemem dedi ultrasona gzk ddi gözüktm bsy görünmüyo dedi
Canm biraz uzuldm ama hyrlisi buyms dedm sanda var yada yok ddmi acaba daha yeniler miayni durumdayiz canim ortalama ayni çıkmış sonucumuz ama ben doktora gözükmedim üzülme sakın kafana takmadan bi sonraki ayı bekle
Degerin kanda kac cikti cnmKızlar bndede üç testım sılık çıktı adete bır hafta kala kan negatıf çıktı bugünde adet günüm olmazsam bıraz bekleyip kan vercem bır hafta ıcınde değer artma durumu yaşayan var mı![]()
ben gozukmedim doktora canim pazartesiyi bekliyorum benim gunum sasmaz hic eger gecerse sali gidicem ama suan belimdw cok agri kasiklarimda batma var ama odaklanmak istemiyorumCanm biraz uzuldm ama hyrlisi buyms dedm sanda var yada yok ddmi acaba daha yeniler mi
Bnm gozktm doktr adet soktrcu verm ddi istemedm normlde adet olurken belinde agri oluyo muben gozukmedim doktora canim pazartesiyi bekliyorum benim gunum sasmaz hic eger gecerse sali gidicem ama suan belimdw cok agri kasiklarimda batma var ama odaklanmak istemiyorum