Sizce Hamilemiyim?

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Merhaba kızlar,
Ben 28 günde bir regl oluyorum.Bu ay ilk defa ovulasyon ile denedim.çift çizgili 2tane gün gördüm.silikleştiği zamanları değerlendiremedim ama çift çizgileri değerlendirdim. Normalde reglim her ay 1 gün önceden gelir.10 gün öncesinden de sancı kramp göğüs şişmesi başlar,bacaklarımın üstleri sızlardı.Bazı aylar afedersiniz hem ishal ,hem kusma felaket geçirdiğimi biliyorum.
9 gün öncede zaten yumurtalama günümdü, o günler ilişki oldu. bende yine başladı kasıkta sancılar göğüsler şişti vs. hah dedim olmadı yine bu ay.24 temmuzda da idrar testi yaptım hiç bişey çıkmamıştı. ama yumurtalamadan 4gün geçmişti daha.
regl dönemi geldi.ben ağrı sızı bekliyorum yok. Dün normalde (1 gün önce geldiğinden) baktım hiç bi kıpırdamam yok. uzanınca kasıkta hafif bi gıdıklama tarzı bi hissiyat var.gögüsler dolgun hala. arada bi ateş basması yaşıyorum.avuç içlerim yanıyor.çok nadir sanki regl olucam gibi bi his kasıkta ama yine gelen giden yok.su gibi çook az akıntı var. sonra sarımtırak renk veriyorum günlük ped e. Yarında regl 2.günü diye Dr. a hormon testi için gidecektim.ama regl olmadım. umutlanmak istemiyorum acaba bekliyorum diye psikolojık mi olmuyorum.
Sizce ne yapmalıyım bu durumda? yani sanki bi sancı giricek ve regli olucam diyorum. bugün normdal regl günüm.1gün önceden gelmedi. hadi bugünde bekliyim diyorum. sizce belirtiler gebelikmi?

Bence hemen bir test yapmalısın .bnde regl den iki gün gecikince test yapmıştım idrar da çıkar yani

1 gün daha bekle ve kan var direkt. Gebelik testi için garanti görmek istiyorsan 1 hafta beklemelisin. Erken yapıpta çıkmaz ve çok üzülürsen düşük yaşarsın. Kanda hemen çıkar.

Vucudunu tanırsın, iki gebeliğimde de hissettim regl öncesi vede test yaptım-çıktı.
Bi test yap bakalım erken gebelik testlerinden al bitane

Canim oncelikle hayirlisi olsun ins gebesindir ama bunu dusunmek icin sanirim erken.. dedigin gibi psikolojik olabilir 1_ 2 gun daha beklemeni tavsiye ederim . Erken gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni zaten o yuzden yanilmani istememem. Bende normalde adet dongusu cok duzenli biriyim . Ama bebek dusunmeye basladimdan beri zaman zaman 2 ya da 3 gun geciktigine rastladim sanirim ister istemez stres bunu etkiliyor. Yinede cok merak ederseniz eczaneden bi test alip uygulayin 1 gun gecmesine ragmen testte cikanlar cok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…