SİZCE HAMİLEMİYİM?

seydabulutcan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
107
70
48
30
Selam kızlar, adetim 4gun gecikti. Dün idrar testi yaptım evde negatif. Ama benim adetim hep düzenlidir 26günde bi olurum. Olmayınca acaba mı dedim ama negatif çıktı. Belirtimde hep adet olacakmışım gibi ama bir türlü olamadım. Benim gibi adet belirtisi yaşayıp hamile olan ve idrarda negatif çıkan var mı?

Merhaba canim. Bir defasinda tam 7 gun gecikmisti okadar emindim ki hamile olduguma ama negatif cikti. Buyuk şok ustelik test yaptigim gun adwt oldum bir defada 4 gun gecikme ile negatif cikmisti. Gecikmenin 9.gununde cok silik bir cizgi ile ogrenmistim gec dollenmeymis. Ne desem bilemedim hersey olabilir Allah gonlune gore versin insallah

Teşekkür ederm canım. Peki hamile kaldıgındaki dönemde adet belirtisi yaşadınmı? Ben 1haftadır yaşıyorum ama gelmiyor.birde akıntım var ama adette de olurdu. Bu konusa da yaşadıklarını paylaşırsan sevinirm. 9aydor deniyoruz olmuyor ilk kez geciktim o yüzden içim bir tuhaf

Ara ara hafif agrilar oluyordu ama cokta adet olacakmisim gibi degildi. Benimde 5 yildir olmuyor maalesef o bahsettigimde yasasigim ilk dogal gebelikti ve kalbi durdu sonrasinda bir daha dogal yolla gebe kalamadim. Olmadigini bildigim icin de hep bi acaba ya hamileysem yok ya sacmalama bunca zaman olmadi simdimi olacak bak test yaptin negatif unut artik gecikiyorsun sadece gbi bir dolu soru ile beynim yandigi icin ne hissettigimi bile anlamadigim bir donemdi. Bu stresten dolayi kendi dongumu bile etkiledigime gecikmelere sebep olduguma inaniyorum artik cunku o dedigim bir haftalik gecikmeyi nisanda yasadim baya baya umitlenmistim

Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim 2. gebeligim。 ikisindede hamile kalmadan bi onceki ay acayip gecikti sonraki ay hamile kaldim。cevremdekiler rahim kendini hazirliyor demisti ne kadar dogru bilmem。 normalde geciken biri degilim sadece o donemler oldu ins sizinde oyledir yada simdiden hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…