- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 28
- Konu Sahibi Sevilaykaravelio
-
EvetYani bu değer pozitif mi
PozitifYani bu değer pozitif mi
Gerçekten mi yaGebelik var hayırlı olsun
Yaaa inanamıyorum şuanPozitif
Evett 5 in altı negatif. 5 ve üzeri pozitifGerçekten mi ya
Çok sevindim adına hayırlısı olsunYaaa inanamıyorum şuan
Umarım en güzel haberler senin olurÇok sevindim adına hayırlısı olsun
Yumurtlama gününü nasıl değerlendirdin acaba bir de test yapmadan önce ne gibi belirtiler vardı?Yaaa inanamıyorum şuan
Benim de gecikiyor adetim bir kaç gün geçerse test yapcamUmarım en güzel haberler senin olur
Umarım en güzel haberler senin olur
Yumurtalara günümü degerlendirmedim ben pcosluyum çok nadir adet oluyorum ve tedavileri artık bırakmıştım ve eşimle bosanmak için karar almıştık . Yarın avukata gidecektik .Yumurtlama gününü nasıl değerlendirdin acaba bir de test yapmadan önce ne gibi belirtiler vardı?
Ya şimdiYumurtalara günümü degerlendirmedim ben pcosluyum çok nadir adet oluyorum ve tedavileri artık bırakmıştım ve eşimle bosanmak için karar almıştık . Yarın avukata gidecektik .
Belirti ve değerlendirme şeklinizi yazar mısınız ?
Kafam çok karışık hala hamile olduğuma inanamiyorumYa şimdi
Hayırlı olsun öncelikle. Ne yapmayı düşünüyorsun canım ?Yumurtalara günümü degerlendirmedim ben pcosluyum çok nadir adet oluyorum ve tedavileri artık bırakmıştım ve eşimle bosanmak için karar almıştık . Yarın avukata gidecektik .
Umarım en sağlıklı kararı alırsınızKafam çok karışık hala hamile olduğuma inanamiyorum
Ben bu bebeği 4 yıldır bekliyorumHayırlı olsun öncelikle. Ne yapmayı düşünüyorsun canım ?
Belki de hayırlısı bu canımBen bu bebeği 4 yıldır bekliyorum
Aynen canım sağlıkla kucağına alBen bu bebeği 4 yıldır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?