Geç döllenme olabilir belki ama çoktan çıkması gerekirdi reglin bayağı olmuş. Benim 5 ekimdiŞöyle Cuma günü yaptım bunun gibiydi cumartesi beklenen regl ama olmadım pazar kan verdim negatif ben pko var düzensiz zaten en son regl 19 Eylül
Testi yenileyeceğimRegliniz baya gecikmiş. Çok silik bir çizgi var ama testle alakalı olabilir..Kuruma çizgisi gri gibi oluyor. Sizce gri mi uçuk pembe mi?
Geç döllenme olabilir belki ama çoktan çıkması gerekirdi reglin bayağı olmuş. Benim 5 ekimdi
Merhaba bi bakar mısın bir çizgi çıktı amaRegliniz baya gecikmiş. Çok silik bir çizgi var ama testle alakalı olabilir..Kuruma çizgisi gri gibi oluyor. Sizce gri mi uçuk pembe mi?
Ben ilk fotoğrafta görebildim ikinci çizgiyi diğerlerinde hafif ışıktan dolayı gözükmüyor da. Hemen mi çıktıMerhaba bi bakar mısın bir çizgi çıktı ama
Evet 10 dakikanın içinde birde bir kaç fotoğraf atıcam bakar mısınız ??Ben ilk fotoğrafta görebildim ikinci çizgiyi diğerlerinde hafif ışıktan dolayı gözükmüyor da. Hemen mi çıktı
Açıkçası ikisinde de gözüküyor şuan. Reglin kaç gün gecikmişti bugün itibariyleEvet 10 dakikanın içinde birde bir kaç fotoğraf atıcam bakar mısınız ??
7 gün geçti bugünleAçıkçası ikisinde de gözüküyor şuan. Reglin kaç gün gecikmişti bugün itibariyle
Dediğim gibi geç döllenme olma şansı çok yüksek, bir kan versen net olarak öğrenebilirsin7 gün geçti bugünle
Sizce var mıdırDediğim gibi geç döllenme olma şansı çok yüksek, bir kan versen net olarak öğrenebilirsin
Açıkçası var yada yok diyemem. Yoksa heveslendirmek isteyip seni üzmek ama yokta diyemem. Bir kan versen net sonucu ancak oradan alabilirsinSizce var mıdır
Ama var gözüküyorAçıkçası var yada yok diyemem. Yoksa heveslendirmek isteyip seni üzmek ama yokta diyemem. Bir kan versen net sonucu ancak oradan alabilirsin
Ben sana şöyle söyleyeyim. Haziran ayında reglim 10 küsür gün gecikti. Test yaptım ve sonucum bu şekilde bariz pozitifti. Kana gittiğimde negatif çıktı. Bu yüzden teste bakıp ben var diyemem. Testte pozitifleri görüp kanda negatif görmüş birisi olarakAma var gözüküyor
Hayırlısı ya kısmetBen sana şöyle söyleyeyim. Haziran ayında reglim 10 küsür gün gecikti. Test yaptım ve sonucum bu şekilde bariz pozitifti. Kana gittiğimde negatif çıktı. Bu yüzden teste bakıp ben var diyemem. Testte pozitifleri görüp kanda negatif görmüş birisi olarak
1.ve 5.fotoda çok silik çizgi gözüküyor. Ama kan verin. Ben böyle çok silik çizgi gördüğümde kanda betahcg 8 çıkmıştı. O hayalet çizgiyi bir tek ben görebiliyordum sanırım..Merhaba bi bakar mısın bir çizgi çıktı ama
Çok ilginç bu bildiğin pozitifmiş yaBen sana şöyle söyleyeyim. Haziran ayında reglim 10 küsür gün gecikti. Test yaptım ve sonucum bu şekilde bariz pozitifti. Kana gittiğimde negatif çıktı. Bu yüzden teste bakıp ben var diyemem. Testte pozitifleri görüp kanda negatif görmüş birisi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?