sizce hamilemiyim..????

yagmurilknur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
20
0
86
İstanbul
en son aralığın 1inde adet oldum.bu ay yine 1inde bekliyordum. çünkü genelde düzenlidir adetim. aralığın son haftasında göğüslerim herzamanki gibi şişti ve ağrımaya başladı. neredeyse 8-9 gün agrıdı. aynı zamanda sağ kasığımda inanılmaz bi ağrı oldu yürüyemedim, apandistten şüphelendm ve doktora gittik, herhangi bir problem çıkmadı. 2 gün önce adetimi bekliyordum fakat gecikti. sizce hamilemiyim, test yapsam belli olurmu acaba, lütfen yardımcı olun kızlarr... :18::16:

en son aralığın 1inde adet oldum.bu ay yine 1inde bekliyordum. çünkü genelde düzenlidir adetim. aralığın son haftasında göğüslerim herzamanki gibi şişti ve ağrımaya başladı. neredeyse 8-9 gün agrıdı. aynı zamanda sağ kasığımda inanılmaz bi ağrı oldu yürüyemedim, apandistten şüphelendm ve doktora gittik, herhangi bir problem çıkmadı. 2 gün önce adetimi bekliyordum fakat gecikti. sizce hamilemiyim, test yapsam belli olurmu acaba, lütfen yardımcı olun kızlarr... :18::16:

canım bir hafta daha bekle gecikmesini .gec döllenme falan olabilir şimdi yaparsan negatif çıkarsa üzülürsün o yüzden beklemeni tercih ederim doktorum bana 10 gün sonra belli olur demişti inş güzel haberi bizle paylaşırsın düşünmemeye dikkat et

bende geçtiğimi ay 29unda olsum bi önceki ay 28inde oldum ama bu ay 5 gün geçti göğüslerim falan ağrırdı ağırmıyor şimdi idrartesti yaptım dün geçe negatif çıktı sizce biraz daha beklemelimiyim kan testi için

Test yap bence ben 2gün geçtiğinde yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı kan verdim belli oldu

Back
X