sizce hamilemiyim ?

Asli0607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
6
0
1
Antalya
Arkadaşlar öncelikle merhaba :) sizlere bir sorum olacaktı nişanlım ile ilişki sırasında kondomun yırtıldığını fark etmemiş ve malesef istemeden içime boşalmış yarım saat içinde hap içtim 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı fakat 1 hafta geçmesine rağmen adet olmadım sizce hamilemiyim ?

24 yaşındayım fakat bekar olduğu için bildiriliyor diye okudum bazı sitelerde tam kesin öğrenebilsem yarın direk hastaneye giderim bu stres beni yedi bitirdi

Valla okdr kan testi yaptrdm ama evlimi bekarmi diye dikkat ediyorlarmi grmedm inşallah hakkinda hayrlisi olur bisi olduğunu sanmyrm ama stresten gecikir sağlık ocagndada yaptrblrsn test yada braz daha bekleyip idrar testi tekrarla

Bosuna endiseliniyosun ben simdiye kadar 3 kere kan testi yaptirdim hicbirindede evlisin bekarmisin diye sormadilar. Heleki ozel hastane veya laboratuvarlarda kimse bunu sorgulamaz. Kendine bosuna eziyet ediyosun.

Son düzenleme:
Sonuç negatif çıktı arkadaşlar yani norlevo adet geciktiriyo norlevonun üzerinden 1 ay geçtikten sonra adet oldum stresinde etkisi büyük, iyi günler dilerim :)

Back
X