Sizce hamilemiyim ?

MetEzgi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
48
3
6
34
Kizlar normalde 29 gunde bir regly oluyorum ama son iki aydir 34 gunde bir şuan 4 gün geçti ve test yaptim sizce testin sonucu ne ben pek anlam veremedim değil gibi sanki ama bilemedim bide size sormak istedim : (

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-14-10-05-25.webp
    Screenshot_2016-03-14-10-05-25.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 174
Çizgi gibi değil sanki ama kizlar kasiklarımda jafif bi sizi var sanki adet sancısı gibi son zamanlarda akıntimda çok oluyo bilemedimki 9 aydır deniyoruz inşallah bu sefer olmuştur omceki testlerimde tek cizginin yaninda kararti bile olmazdi ilk defa boyle bisey gördüm

Çizgi gibi değil sanki ama kizlar kasiklarımda jafif bi sizi var sanki adet sancısı gibi son zamanlarda akıntimda çok oluyo bilemedimki 9 aydır deniyoruz inşallah bu sefer olmuştur omceki testlerimde tek cizginin yaninda kararti bile olmazdi ilk defa boyle bisey gördüm

Canim baska bir test al bari evet bu test pembe olan 2. Cizgi bi degisik

Bir iki gün daha bekleyip yapayim bakalım garanti olsun inşallah hamileyimdir

hamilesin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım.bende yaptım bende de böyle oldu çizginin birisi net ikinci çizgi tam.net değil tahlil yaptırdım negatif fazla umitkenme ama kan tahlili yaptir

Ikinci cizgi var ama biraz dagilmis gibi duruyor bir test daha yap bakalim cnm ne olucak belki bu test bozuktur

Kizlar hamile değilmişim iltihap varmiş ve kistim varmiş şimdi ilaç tedavisine başladim 2 ay sürucek sonrasindada bebiş için calismalar başlicak inşallah dua edin 2 ay sonra sorunsuz bi şekilde hamile kalayım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X