Sizce hamilemiyim?

slnykslll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
7
0
1
38
Merhaba ben adetimin son günü eşimle kondomla ilişkiye girdim içimde boşaldı aldıgımız kondom eczanedendi yırtılmış olma olasılığı varmıdır adet günüm düzensiz 40 günde bir oluyo 2 kez adet oldum ama üstüne görme denen bi durum var hamile olma olasılığım varmı?

Korunmuyodum daha önce kondomla ilişkiye girdik daha yaşım çok genç endişeleniyorum anne olmak için erken oldugunu düşünüyorum acaba kondom yırtıldımı felan diye düşündüm

Korunmuyodum daha önce kondomla ilişkiye girdik daha yaşım çok genç endişeleniyorum anne olmak için erken oldugunu düşünüyorum acaba kondom yırtıldımı felan diye düşündüm
Yırtılsa ilşkiden cıktında vajınadan gerı akıyor zaten vajına spermlerın hepsını kabul etmez bişey akmadıysa bosalmamustır

2 kez regli oldum dıyorsun nezamn ıcıne bosalmıstıreglınden 14 gun felansa ozamn yumrtlma gunlerı en ıyısıdogum kontrol kulln en iyisi yaz resmını yolayımı 30 tl
Test yap kan tahlılı yaptır sonra dogum kontrol kuln yoktur bısey

Eklentiler

• DSC_0101.webp
    DSC_0101.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 69
evet ilişkiden sonra 2 kez regl oldum ilişkinin üstünden de 2.5 ay felan gecti , ilişkiye kondomla girdik zaten kondomla boşaldı ama insanın içinde şüphe olurya yırtılmışmıdır acaba diye düşünüyorum bide gidip gelip karnma bakıyorum büyümüş gibi geliyo

Pikolojık dır o ustune gorme genelde reglı rengı farklı oluyor bazen beli olntor bı test aln yapın yarın vala ben bılinclş şekilde denıyorum 2 aydır :63: içine bosalsa anlıon bıde yapıs yapıs oluo emın olmk ısersen yarın test al bak olcanı dusnmuyorum yoktur yoksada dedım hapı al en ıyısı o bıraz pahalı ama ben onu kulandım 1 senedır esım kondonsuz ılşkıye grıoduk ıstenmyen bı gebelık yadamadım suanda ıstyorum denıyırum baklm:KK71:

ben hep şanssız oldugumu düşünüyorum %1 lik ihtimal de olsa bana denk gelir diye düşünüyorum

ben hep şanssız oldugumu düşünüyorum %1 lik ihtimal de olsa bana denk gelir diye düşünüyorum
Yarın eczaneden test alın bakın yoktur xd vala bende oleyım ıstyorum olmyo xd ama su resmını yoladım hap kuln ıstmyosan ama yasın gecmeden yap

Yarın eczaneden test alın bakın yoktur xd vala bende oleyım ıstyorum olmyo xd ama su resmını yoladım hap kuln ıstmyosan ama yasın gecmeden yap
öyle kendi başınızz hap öneriyorsunuz ama hherkes kullanamaz doğum kontrol hapını. ayrıca aile hekimleri ücretsiz veriyor. hem kullanma şeklinde bile bir sürü ayrıntı var

ayrıca konu sahibi iki ay oldu demişiniz ben ona dikkat etmemişim. adet gecikmesinden bir hafta on gün sonra idara testiyle yani eczaneden alınan basit test çubuğuyla adet geçikmesinin hemen bi kaç gün sonunda da kenda bakılır zaten. iki ay geçmiş üstünden ve bi testle kolayca anlaşılır artık.
daha önce korunmuyormuydunuz diye sormamında sebebi tam anlayamamış olmam. eşiniz kondom kullandığı halde dışarıya mı boşalıyor du da ilk defa içimde boşaldı dediniz.

Back
X