Sizce hamilemiyim...?

Cnn52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
11
6
1
44
Kizlar kafam çok karışık resmen allak pullak oldum 25 mayis da ozel hastane de beta hcg yapdirdim adetime 7 gün var kasimlarim da aşırı agri vardi 8.12 cikdi 1 gün sonra da devlet hastanesin de yapdirdim bu sefer de 5.55 cikdi bu ayda çatlama ignesi oldum bundan 6 ay önce de gebeliğim sonlandi

Kizlar kafam çok karışık resmen allak pullak oldum 25 mayis da ozel hastane de beta hcg yapdirdim adetime 7 gün var kasimlarim da aşırı agri vardi 8.12 cikdi 1 gün sonra da devlet hastanesin de yapdirdim bu sefer de 5.55 cikdi bu ayda çatlama ignesi oldum bundan 6 ay önce de gebeliğim sonlandi
Canim gunun gecmeden bisey soylemek yanlis olur normalde 5 in ustu hamilelik ama senin degerin dusuyor galiba keske testi bide doktora gosterseydin

Canim kendi doktorum ozel hastanede yapdirdigim 8.12 yok dedi devlet le ozel hastane degerleri degisio ozel hastane 3 hafta dedi bilemiyorum bi turlu yarin tekrar kan vericem

Canim kendi doktorum ozel hastanede yapdirdigim 8.12 yok dedi devlet le ozel hastane degerleri degisio ozel hastane 3 hafta dedi bilemiyorum bi turlu yarin tekrar kan vericem
Canm normalde 5 in uzeri hamilelik ben burda 3 ile hamile olanlari gordum yarin bir git baktir olmadi gunun gecmesini bekle kucuk oldugundan degerin kucuk cikiyordur belki

Insallah canim ya fena gerginim aşırı şiddetli kasik agrim var bir yandan da korkuyorum doktorum da yarin tekrarlama mi istedi digerin dede boyle olmusdu ama bos gebelik le sonlanmisdi :KK43:varsada yarın değer artmasi gerekir demi normalde

Back
X