Sizce hamilemiyim

Merve2741

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
14
22
3
27
Geceleri mide yanmasi oluyo bazen bulantim oluyo cok acikiyorum bu iki gundut arada kasiklarima adet sancisi gbi sanci geliyo bir iki dk sonra geri geciyo bu ayin 23 te adet olmam lazimdi olmadim gunu sasmista olabilir diyorum acaba hamilemiyim diyede dusunuyorum heveslenip hayal kirikligina ugramak istemiyorum yardimci olun bana ya lutfen

Canim test yap madem gunun gecti sana ne evet diyebiliriz ne hayir duzenli adet goruyorsan adetin grciktiyse tabiki hamile olma ihtimalin vardir ama bunu belirtiyle henuz anlaman cok mumkun degil benim bulantilarim 7. Haftadan sonra baslamisti mesela oncesindekiler psikolojik olabiliyor belirti diyemeyiz o yuzden

4 yıllıkk evliyim şükür Allahıma beklediğim haberi dün aldım 5 haftalık hamileyim ; Benimde belirtiler sana benziyordu canım. Ayrıca bende prolaktin sorunu vardı yine yükseldi diye düşünüyordum adet olacağım diye bekliyordum çünkü belirtiler adet belirtisiyle benzerdi. Benimde regli 28. gün kasım 18 di hormon yüzünden böyle gecikmeler oluyordu. Şansıma Amasya da Prof Osman Fadıl KARA göreve başladı 6 aydır takibimi o yaptı ilaçlarla prolaktini düşürdü. Ve sonunda mutlu son Çok mutluyum Allah (cc) isteyen bekleyen tüm kullarını sevindirsin.

Canim aynilari bendede oldu ben hamileyim sende hamilesindir insaallah ☺☺

Merhaba cnm yazali çok olmuş ama inş görürsün bende 4 senelik evliyim çocuğum olmuyor bende o doktora gitmeyi düşünüyorum nasl bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…