Sizce hamilemiyimdir

kahvekokulu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
394
389
103
35
Bilgisi olan yardım edebilir mi :(
Arkadaşlar adet günüme 5 gün var.dün 3 defa ovulasyon testiyaptm 3ünde de çift çizgi çktı ama soluk.bugün hcg testi yaptm 0.100 çıktı
Szce hamile olma durumum varmıdr.doktor negatif dedi

Eklentiler

• IMG_7337.webp
    IMG_7337.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 141
Bilgisi olan yardım edebilir mi :KK43:
Arkadaşlar adet günüme 5 gün var.dün 3 defa ovulasyon testiyaptm 3ünde de çift çizgi çktı ama soluk.bugün hcg testi yaptm 0.100 çıktı
Szce hamile olma durumum varmıdr.doktor negatif dedi
Cnm bu ovu testimi eger ovu. Test ise normaldede silik cikiyr ztn cnm kan degerine gore gebelik yok cnm ama adete varms daha bekle adet gecnce yprsin cnm

Evet canm ovu testi normalde tek çizgi çkyodu diğer çizgi tamamen silik çıkıyodu
Meraktan dayanamayp yaptırdm moralim bozuldu.sanırım bebiş yok :(

canım adet olmana yakın da ovülasyon testi böyle çıkıyor. benim geçen ay adetten 3 gün önce 2 gün önce hep yaptm ovü testi daha bile belirgindi. kanda negatif çıktıysa üstüne denilecek bişey yok. gelecek ay hayaline kavuşursun inşallah

canım adet olmana yakın da ovülasyon testi böyle çıkıyor. benim geçen ay adetten 3 gün önce 2 gün önce hep yaptm ovü testi daha bile belirgindi. kanda negatif çıktıysa üstüne denilecek bişey yok. gelecek ay hayaline kavuşursun inşallah
Evet canım teşekkürler deneyimini paylaştığın için normalde 10 gün önce başlardı bende adet belirtisi bu sefer 4 gün kala başladı bende 2 çzgi görünce dayanamadm test yptm ama sanrm negatf kesinliklet:(

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?
Sanırım şuan belli olmuştur durumun ama merak ettim yazarsan :) bu arada ben hamil değilmişn yanlş alarm

Back
X