Sizce hamimiydim

Rangom

Aşkımın meyvesi❤ bekletme hadi ...
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
78
39
8
35
Kızlar yardım korunmayı birakali 4 ay oldu daha önce kondom ile 3 yıl korunduk adetleri düzenli biri olarak bu ay 4 günüm geçti 2 ve dördüncü gün idrar testi yapım silik çıktı her ikiside 4 . Gün akşam ise adet oldum yada düşük bilmiyorum memlekette olduğum için doktora da gidememedim biraz fikir verin bana ya

Eklentiler

• IMG_20170112_131831.webp
    IMG_20170112_131831.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 170
Kızlar yardım korunmayı birakali 4 ay oldu daha önce kondom ile 3 yıl korunduk adetleri düzenli biri olarak bu ay 4 günüm geçti 2 ve dördüncü gün idrar testi yapım silik çıktı her ikiside 4 . Gün akşam ise adet oldum yada düşük bilmiyorum memlekette olduğum için doktora da gidememedim biraz fikir verin bana ya
Baya baya pozitif çıkmış canım yaa üstüne görmüş olabilir misin acaba ?

Bilmiyorum canım kafayı yemek üzereyim bildiğin dolu dolu adet oldum hamile olma olasılığm varmı bilemedim ya

Kimyasal gebelik muhtemelen

Bilmiyorum canım kafayı yemek üzereyim bildiğin dolu dolu adet oldum hamile olma olasılığm varmı bilemedim ya
Var gibi geldi bana silik de çıkmamış baya net çift çizgi bence üstüne görmüşsündür düşük yapsan zaten çok sancılı olur diye biliyorum en azından benim öyle olmuştu inşallah vardır ben hamile olduğunu düşünüyorum sakın ihmal etme bir yolunu bul ve doktora git

Var gibi geldi bana silik de çıkmamış baya net çift çizgi bence üstüne görmüşsündür düşük yapsan zaten çok sancılı olur diye biliyorum en azından benim öyle olmuştu inşallah vardır ben hamile olduğunu düşünüyorum sakın ihmal etme bir yolunu bul ve doktora git
O zaman ya kan vermem lazım yada yeniden gebelik testi malesef korkulu rüyam oldu bu idrar testleri

Çok ümitlendirmek istemem ama teyzem de üstüne görmüştü. Hemde normal adetten daha fazla kanaması olmuştu. Ayrıca bi arkadaşım da üstüne görmüş. İkinci ay gecikince doktora gitmiş bi bakmış 9 haftalık hamile.

Bende geçen ay test yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptırdım değer çok düşük çıktı sonra adet oldum acaba bendemi kimyasal gebelik geçirdim hastaneye gidemedim sağlık ocağında yaptırdım kan testini bakalım adetime 6 gün var bu ay ne olacak bi bebeğim olsun çok istiyorum hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum

Bende geçen ay test yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptırdım değer çok düşük çıktı sonra adet oldum acaba bendemi kimyasal gebelik geçirdim hastaneye gidemedim sağlık ocağında yaptırdım kan testini bakalım adetime 6 gün var bu ay ne olacak bi bebeğim olsun çok istiyorum hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum
Değer 5 in üstünde ise kimyasal gebeliktir canım ben iki kere idrar testi yAptım ikiside silik çıktı ama adet gördüm kan vermediğim içinde bebek varmı yokmu bilemedim malesef

Bende 2 defa idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı Hakkı'mızda hayırlısı adet günüm yaklaştıkça ümidim var ama diyorum kesin bu ayda olmadı rabbim isteyen herkese versin Bebiş

Bende 2 defa idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı Hakkı'mızda hayırlısı adet günüm yaklaştıkça ümidim var ama diyorum kesin bu ayda olmadı rabbim isteyen herkese versin Bebiş[/QUOT kesin kan testi yaptırdı ama ihmal etme

Back
X