Baya baya pozitif çıkmış canım yaa üstüne görmüş olabilir misin acaba ?Kızlar yardım korunmayı birakali 4 ay oldu daha önce kondom ile 3 yıl korunduk adetleri düzenli biri olarak bu ay 4 günüm geçti 2 ve dördüncü gün idrar testi yapım silik çıktı her ikiside 4 . Gün akşam ise adet oldum yada düşük bilmiyorum memlekette olduğum için doktora da gidememedim biraz fikir verin bana ya
Bilmiyorum canım kafayı yemek üzereyim bildiğin dolu dolu adet oldum hamile olma olasılığm varmı bilemedim ya
Kızlar yardım korunmayı birakali 4 ay oldu daha önce kondom ile 3 yıl korunduk adetleri düzenli biri olarak bu ay 4 günüm geçti 2 ve dördüncü gün idrar testi yapım silik çıktı her ikiside 4 . Gün akşam ise adet oldum yada düşük bilmiyorum memlekette olduğum için doktora da gidememedim biraz fikir verin bana ya
Var gibi geldi bana silik de çıkmamış baya net çift çizgi bence üstüne görmüşsündür düşük yapsan zaten çok sancılı olur diye biliyorum en azından benim öyle olmuştu inşallah vardır ben hamile olduğunu düşünüyorum sakın ihmal etme bir yolunu bul ve doktora gitBilmiyorum canım kafayı yemek üzereyim bildiğin dolu dolu adet oldum hamile olma olasılığm varmı bilemedim ya
Bende öyle düşünmüştüm bu ay doktora gidicemde ilk kez bunları söylemem gerekir galiba acemilik ışteKimyasal gebelik muhtemelen
O zaman ya kan vermem lazım yada yeniden gebelik testi malesef korkulu rüyam oldu bu idrar testleriVar gibi geldi bana silik de çıkmamış baya net çift çizgi bence üstüne görmüşsündür düşük yapsan zaten çok sancılı olur diye biliyorum en azından benim öyle olmuştu inşallah vardır ben hamile olduğunu düşünüyorum sakın ihmal etme bir yolunu bul ve doktora git
Hayır olmadan önceAdet olduktan sonra mı bu sonuç cikti
Testi tekrarla canım hemenHayır olmadan önce
Ama kanamam devam ediyorTesti tekrarla canım hemen
Çok garip kimyasal gebelik veya düşük mü anlamadım canımAma kanamam devam ediyor
Ama kanamam devam ediyor
İnşallah Arkasından Bebis gelirGüzelim muhtemelen kimyasal gebelik geçirdin.
Icini ferah tut bu şekilde ertesi ay hamile kalanlar cooook
Bende çözemedim düşün duÇok garip kimyasal gebelik veya düşük mü anlamadım canım
Çok ümitlendirmek istemem ama teyzem de üstüne görmüştü. Hemde normal adetten daha fazla kanaması olmuştu. Ayrıca bi arkadaşım da üstüne görmüş. İkinci ay gecikince doktora gitmiş bi bakmış 9 haftalık hamile.Bilmiyorum canım kafayı yemek üzereyim bildiğin dolu dolu adet oldum hamile olma olasılığm varmı bilemedim ya
Değer 5 in üstünde ise kimyasal gebeliktir canım ben iki kere idrar testi yAptım ikiside silik çıktı ama adet gördüm kan vermediğim içinde bebek varmı yokmu bilemedim malesefBende geçen ay test yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptırdım değer çok düşük çıktı sonra adet oldum acaba bendemi kimyasal gebelik geçirdim hastaneye gidemedim sağlık ocağında yaptırdım kan testini bakalım adetime 6 gün var bu ay ne olacak bi bebeğim olsun çok istiyorum hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum
Bende 2 defa idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı Hakkı'mızda hayırlısı adet günüm yaklaştıkça ümidim var ama diyorum kesin bu ayda olmadı rabbim isteyen herkese versin Bebiş[/QUOT kesin kan testi yaptırdı ama ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?