Sizce hamimiydim

Muhtemelen kimyasal gebelik gecırıyosun canım eylülde benimde başıma geldi çok üzüldüm gebelik testi pozıtıftı bıraz daha bekledım günüm geçti 3 gün doktora gittim hcg 35 çıktı 1 gün sonrada adet oldum acı le gittim kimyasal dedi korunmana gerek yok dedi bildiğin adet kanamasıydı pıhtılı biraz fazla surebılır dedı doktor korkma sende benım 8 gün sürdü normalde 6ıncı gün yıkanırdım sonra kontrol amaclı gıt doktora yıne korunma ben üstüne 2 adet gördüm şuan hamileyim üzülme yakın zamanda yıne olur ınşallah zaten vücudun sağlıklı olmadığı ıcın adet kanamasıyla atıyomıs

Adetten sonra git canım gerekli testleri yapıp vajınal ultrason bakıyo rahmin yumurtalıkların temiz mı dıye smear alıyo hormon baktırmak ıstersende adetın 3uncu günü gel bakalım dıyo sonra
Ben doktora gitmek istiyorum adetten sonramı gitmem lazım

Korkuyorum bidaha çoçuğum olmaz diye 3 .5 yasında bi kızım var anne keşke benimde bi kardeşim olsaydı diyor sürekli

Korkuyorum bidaha çoçuğum olmaz diye 3 .5 yasında bi kızım var anne keşke benimde bi kardeşim olsaydı diyor sürekli
bı tane olmuş yıne olur canım korkma benım hıc yok okuyorum dıye ıstemedım bu sene bıtırdım olsun işte dıye bıraktım kımyasal oldu uzun sure korununca oluyo sanırım 3 sene 5 aylık evlıyım bende uzun sure korunmada ıyı degıl sanırım

Rangom Rangom canm naptın acaba merak ettim kan verdin mi verdiysen sonuç noldu inşallah hakkında hayırlısı olsun

ben de merak ettim acaba sonuç ne çıktı? ben de bu ay çok umutlandım kasıklarımda batma,bel ağrısı, göğüslerde karıncalanma... dün test yaptım silik çizgi çıkınca umutlandım ama akşamına adet oldum... bir arkadaşım da aynı şekilde adet olup diğer ay olmayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrenmiş... bunları duyunca acaba mı diyor insan...

Kızlar malesef kan veremedim memleket küçük bir yer hastane ise uzak sagliknocagida almiyormus kaldım ortada artık doktor randevum var haftaya gidince bide diyormuş 7 haftalık hamilesin:anneadayı: keşke hayal benimki

Kızlar malesef kan veremedim memleket küçük bir yer hastane ise uzak sagliknocagida almiyormus kaldım ortada artık doktor randevum var haftaya gidince bide diyormuş 7 haftalık hamilesin:anneadayı: keşke hayal benimki
Canim bende iki defa pozitif testlerden sonra hamile oldugumu ögrendikten sonra kanama gecirip kimyalsal gebelik yasadim :(

Canim bende iki defa pozitif testlerden sonra hamile oldugumu ögrendikten sonra kanama gecirip kimyalsal gebelik yasadim :KK43:
canini sikma üzücü biliyorum bende cok üzüldüm 2 adet gecti üstünde n Hamile kaldim en kisa zamanda kalırsın inşallah

Ayyyyy hamilemisinnnnn ne güzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah coooookkkkk sevindim darisi Benim gibi isteyenlere canim ya :halay::halay::21::KK46:
amin canım dua ediyorum hepinize canini sikma benim de kimyasal im ilk di cok üzüldüm agladim ama oluyo çoğunluk ta sanirim uzun korunmayla alakali diye düşünüyorum ben 3 sene korundum cunku

Back
X