Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktora gitmek istiyorum adetten sonramı gitmem lazım
bı tane olmuş yıne olur canım korkma benım hıc yok okuyorum dıye ıstemedım bu sene bıtırdım olsun işte dıye bıraktım kımyasal oldu uzun sure korununca oluyo sanırım 3 sene 5 aylık evlıyım bende uzun sure korunmada ıyı degıl sanırımKorkuyorum bidaha çoçuğum olmaz diye 3 .5 yasında bi kızım var anne keşke benimde bi kardeşim olsaydı diyor sürekli
Canim bende iki defa pozitif testlerden sonra hamile oldugumu ögrendikten sonra kanama gecirip kimyalsal gebelik yasadimKızlar malesef kan veremedim memleket küçük bir yer hastane ise uzak sagliknocagida almiyormus kaldım ortada artık doktor randevum var haftaya gidince bide diyormuş 7 haftalık hamilesinkeşke hayal benimki
canini sikma üzücü biliyorum bende cok üzüldüm 2 adet gecti üstünde n Hamile kaldim en kisa zamanda kalırsın inşallahCanim bende iki defa pozitif testlerden sonra hamile oldugumu ögrendikten sonra kanama gecirip kimyalsal gebelik yasadim![]()
Ayyyyy hamilemisinnnnn ne güzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah coooookkkkk sevindim darisi Benim gibi isteyenlere canim yacanini sikma üzücü biliyorum bende cok üzüldüm 2 adet gecti üstünde n Hamile kaldim en kisa zamanda kalırsın inşallah
amin canım dua ediyorum hepinize canini sikma benim de kimyasal im ilk di cok üzüldüm agladim ama oluyo çoğunluk ta sanirim uzun korunmayla alakali diye düşünüyorum ben 3 sene korundum cunkuAyyyyy hamilemisinnnnn ne güzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah coooookkkkk sevindim darisi Benim gibi isteyenlere canim ya![]()