bayanlar ben iki adet klozet takımı aldım çeyizim için .biri gümüş metalik renk tüylü olanlardan :) diğeride gündelik içinde siyahlı beyazlı renkler var
şimdi sorunum şu sabun takımı almak istiyorum ama iki renkte kararsız kaldım kirli sepetimide banyo setlerine uyduracagım klozet takımıma göre sizce hangi renk sabunluk setini alıyım bir fikir verirmisiniz:) hangi rengi alırsam o renktede kirli sepeti alacagım
Beyaz hem gümüşle güzel durur hemde banyon şık görünür bence. Ayrıca lavabonun yanında duruyo sabunluk falan. Devamlı su lekesi oluyo o yüzden Siyahta zorlanabilirsin diye düşünüyorum :101:
su lekesi evettt :) haklısın teşekkurler canım:)
beyaz alırsam beyaz kirli sepeti olaacak peki gümüş renk klozet takımıyla uyarmı dıyorsun bırde banyo fayansları alakasız br renkse sorma halımı :) henuz banyo bellı degıl ama ben alıp kenara atmak ıstıyorum uygun fıyata buldm cunku:)
Renkler klasik olduğu için bence her banyoda kullanabilirsin sanırım :) Kırmızı pembe falan gibi renkler olsaydı tabi her banyoda olmazdı. Bende mavi beyaz yaptım. 2 ev değiştirdim 2sindede banyomun fayansları maviydi banyo dolabım beyazdı denk gelmişti :)) sonradan sıkılıyosun değiştiriyosun zaten illaki. Uygun bulmuşken al madem bikaç ay sonra değişiyo onlar cünkü :))
bayanlar ben iki adet klozet takımı aldım çeyizim için .biri gümüş metalik renk tüylü olanlardan :) diğeride gündelik içinde siyahlı beyazlı renkler var
şimdi sorunum şu sabun takımı almak istiyorum ama iki renkte kararsız kaldım kirli sepetimide banyo setlerine uyduracagım klozet takımıma göre sizce hangi renk sabunluk setini alıyım bir fikir verirmisiniz:) hangi rengi alırsam o renktede kirli sepeti alacagım
canım ikisi de çok güzeller ben de çok beğendim markaları nedir belki bende alabilirim bi bakmak istiyorum
Bende mürdüm aldımben siyah aldım kireç lekesi cıkmıyor
beyaz al derim bencee
Prima nova bu takımlar
Bende mürdüm aldım
Kireç lekesi sinir ediyor
Neye istinaden aldiysam, cok bilmis benyasayarak öğreniyoruz işte
En iyisi beyaz
evet evett bendeeeeeee..
şimdiki aklımla herşeyimi beyaz alırdım
İşin içine temizlik girince insan çarkediyor:))
Bi kac mobilyada da keşke açık renk alsaymışım diyorum
Neyse değişim zamanı gelince faaliyete geceriz artık, onlarla yaslanacak değiliz ya
Ya bu arada konu sahibi iptal olmuş, biz yorumlamışız
kızlar bir şey sorucam banyo takımı için neden çeyizlik alınır?bunu çok anlayamıyorum aydınlatır mısınız
yani kız tarafı yatak odası mutfak ve banyoya çeyiz alır... erkek tarafıda oturma odası yemek odası beyaz esya alır...Ama şimdilerde ortak oluyor artık anlaşmaya baglı bir durum...
yok hayır benim demek istediğim başka birşeydi:)banyonun paspasını çeyizlik ve günlük alıyorlarmış o neden alınıyor diye sordunm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?