sizce hangi banyo takımı :)

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
bayanlar ben iki adet klozet takımı aldım çeyizim için .biri gümüş metalik renk tüylü olanlardan :) diğeride gündelik içinde siyahlı beyazlı renkler var
şimdi sorunum şu sabun takımı almak istiyorum ama iki renkte kararsız kaldım kirli sepetimide banyo setlerine uyduracagım klozet takımıma göre sizce hangi renk sabunluk setini alıyım bir fikir verirmisiniz:) hangi rengi alırsam o renktede kirli sepeti alacagım

Son düzenleyen: Moderatör:

Beyaz hem gümüşle güzel durur hemde banyon şık görünür bence. Ayrıca lavabonun yanında duruyo sabunluk falan. Devamlı su lekesi oluyo o yüzden Siyahta zorlanabilirsin diye düşünüyorum :101:

Beyaz hem gümüşle güzel durur hemde banyon şık görünür bence. Ayrıca lavabonun yanında duruyo sabunluk falan. Devamlı su lekesi oluyo o yüzden Siyahta zorlanabilirsin diye düşünüyorum :101:

su lekesi evettt :) haklısın teşekkurler canım:)
beyaz alırsam beyaz kirli sepeti olaacak peki gümüş renk klozet takımıyla uyarmı dıyorsun bırde banyo fayansları alakasız br renkse sorma halımı :) henuz banyo bellı degıl ama ben alıp kenara atmak ıstıyorum uygun fıyata buldm cunku:)

Renkler klasik olduğu için bence her banyoda kullanabilirsin sanırım :) Kırmızı pembe falan gibi renkler olsaydı tabi her banyoda olmazdı. Bende mavi beyaz yaptım. 2 ev değiştirdim 2sindede banyomun fayansları maviydi banyo dolabım beyazdı denk gelmişti :)) sonradan sıkılıyosun değiştiriyosun zaten illaki. Uygun bulmuşken al madem bikaç ay sonra değişiyo onlar cünkü :))

tamam canım fıkırlerın ıcın tesekkurler :) dıkkate alacagım:)

Bence beyaz al çok şık duruyor her renklede kullanabilirsin aksesuarlara uydurmak kolay olur renkli bir havlunun yanında bile oldukça hoş dururlar

Bence beyaz hem daha şık duruyor hemde daha kullanışlı siyah olan çok leke olur.

canım ikisi de çok güzeller ben de çok beğendim markaları nedir belki bende alabilirim bi bakmak istiyorum

ben siyah aldım kireç lekesi cıkmıyor
beyaz al derim bencee

canım ikisi de çok güzeller ben de çok beğendim markaları nedir belki bende alabilirim bi bakmak istiyorum

Prima nova bu takımlar
ben siyah aldım kireç lekesi cıkmıyor
beyaz al derim bencee
Bende mürdüm aldım
Kireç lekesi sinir ediyor
Neye istinaden aldiysam, cok bilmis ben yasayarak öğreniyoruz işte
En iyisi beyaz

Prima nova bu takımlar

Bende mürdüm aldım
Kireç lekesi sinir ediyor
Neye istinaden aldiysam, cok bilmis ben yasayarak öğreniyoruz işte
En iyisi beyaz

evet evett bendeeeeeee..
şimdiki aklımla herşeyimi beyaz alırdım

benmkı sıyah ve temızlıgı zor oluyor..sureklı su lekesı oluyor,kovasıda cok toz gösterıyor

evet evett bendeeeeeee..
şimdiki aklımla herşeyimi beyaz alırdım

İşin içine temizlik girince insan çarkediyor:))
Bi kac mobilyada da keşke açık renk alsaymışım diyorum
Neyse değişim zamanı gelince faaliyete geceriz artık, onlarla yaslanacak değiliz ya
Ya bu arada konu sahibi iptal olmuş, biz yorumlamışız

öyle oldu valla,al benden de o kadar cnm

kızlar bir şey sorucam banyo takımı için neden çeyizlik alınır?bunu çok anlayamıyorum aydınlatır mısınız

yani kız tarafı yatak odası mutfak ve banyoya çeyiz alır... erkek tarafıda oturma odası yemek odası beyaz esya alır...Ama şimdilerde ortak oluyor artık anlaşmaya baglı bir durum...

yani kız tarafı yatak odası mutfak ve banyoya çeyiz alır... erkek tarafıda oturma odası yemek odası beyaz esya alır...Ama şimdilerde ortak oluyor artık anlaşmaya baglı bir durum...

yok hayır benim demek istediğim başka birşeydi:)banyonun paspasını çeyizlik ve günlük alıyorlarmış o neden alınıyor diye sordunm:)

yok hayır benim demek istediğim başka birşeydi:)banyonun paspasını çeyizlik ve günlük alıyorlarmış o neden alınıyor diye sordunm:)

Evet sorma seklini yanlıs anlamısım.sen günlük ve misafirligi soruyosun.Çeyiz demişsin de :)Yani günlükler genelde cok kullanıldıgı için misafir geldiginde degiştiyolardır.ben almadım sadece misafir havlularım var...İşte ceyizde o güzel olan serilir birdaha kimse kullanmaya kıyamaz öyle kalır...

Sorunun cevabı : Gösteriş için :)

***Reklam İçerikli Mesaj***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…