• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Hangi Bikini ?

kızlar kanımca 2. modeli alıp hangi plajda olursa olsun giyersen, diğer bikinilerden istediğin kadar alma şansın tavan yapar..
yani diğer bi deyişle," pardon ama siz plaja ne yapmaya gidiyosunuz,ben şahsen yüzmeye ve güneşlenmeye gidiyorumda..."
demekle dememek arasında kaldım..ama en iyisi demiyim.. :55::21::9:

kızlar kanımca 2. modeli alıp hangi plajda olursa olsun giyersen, diğer bikinilerden istediğin kadar alma şansın tavan yapar..
yani diğer bi deyişle," pardon ama siz plaja ne yapmaya gidiyosunuz,ben şahsen yüzmeye ve güneşlenmeye gidiyorumda..."
demekle dememek arasında kaldım..ama en iyisi demiyim.. :55::21::9:

Sen ne söylediğin farkında mısın ! Yetkilerle hemen bildiriyorum durumu :ssz:

. . . . . . . . . . . . . . .

Son düzenleme:
Kızlar ben bunu cok beğendim.Ama bunun kumaşı kadife duruyor.Kadife degıldır herhalde?

Eklentiler

• $c6p2k.webp
    $c6p2k.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 120
Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?Reklam içerikli konu veya mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
ben beyaz olanın modelını begendım rengı söyle turkuaz mavı yada mor su yesılı gıbı renkler olsa super olur 2. bıkınıyı hıc begenmedım asırı seksı onu plajda gıysenız herkes döner döner bakar.bu kadar ıddıa gereksız diye düşünüyorum .

Tatile çıkmak üzereyim ve çok kararsız kaldım yaa.. Daha canlı renkler arasından seçim yapmak istiyorum aslında çünkü bu sene heryer cıvıl cıvıll renkler kaynıyo.. mağazaları gezdim ama çok pahalı geldi o yüzden burdan bakıyorum hem daha ucuz hem de marka yani.

en son şunları beğendim ama karar veremiyorum yardımınıza ihtiyacım var :1::1:
Reklam içerikli konu veya mesaj
şimdiden teşekkürler :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 1. den yanayım hem rahat kullanırsın hemde cool bi havası var . 2. model güzel ama cok sexy geldı bana. sahsen ben o kadar sexy olmak ıstemezdım . cunku rahat kullanabılecegımı düşünmuyorum

Back
X