Sizce hangi erkek yüzük modeli?

isily

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
15
5
8
İstanbul
merhaba arkadaşlar.

erkek yüzüğü alma düşüncem var ama bir taraftan da acaba saat mi alsam diye de düşünüyorum. şu an erkek yüzüğü daha ağır basıyor aklımda. erkek yüzük için araştırdığım kadarıyla buradaki: erkek yüzük modellerinden birini seçeceğim. farklı sitelerdeki modellere de açığım.

genel de osmanlı ve dini figürlü erkek yüzük modellerinden oluşuyor. ürünü siteden seçip mağazasına gidip almayı düşüyorum. farklı model konusunda zevkine güvenenlerden yardım bekliyorum. :) beğendiğim modellerden bazıları şunlar. sizlerinde fikirlerini almak isterim. yukarıdaki linkten bakıp bana başka model de tavsiye ederseniz çok sevinirim. teşekkürler...

Son düzenleme:
reklamın kötüsü bu oluyor herhalde.
yüzüklerin hepsi çok kötü.

Vav elif fena değil. Başka model yok mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

@jooker
@zeynepblbl

reklam yapmak istesem site adını açık açık yazardım. link verdim sadece kelimeye. üstelik farklı sitelerden fikirlere açığım dedim.

siz her gelen yeni üyeye böyle yaparsanız ohoooo...

"yüzüklerin hepsi çok kötü." diyorsun. o yüzüğe emek verip işleyenlerin emeğine saygısızlık ediyorsun. bari üzerinde yazanlara saygın olsun! senin yardımına ihtiyacım yok.

Emek var diye güzel demek zorunda mıyım? İstediğim yorumu yaparım. Evet, yüzükler çok kötü.
Hadi hayırlı işler.

Açıkçası ben de beğenmedim. Bir de üzerinde Allah yazıyor falan. Bununla tuvalete gidemez, afedersin temizlenemez falan insan. Ayrıca fetva verir gibi konuştum farkındayım ama dini sembollü yüzükler gösterdiğin için önem verdiğini tahmin ederek söylüyorum. Erkeğin süslenmek amacıyla yüzük takması caiz değildir. 3 gramdan fazlası mekruh, hatta bazılarına göre haramdır zaten. Kimbilir bu yüzükler kaç 3 gramdır. :26:

Kim için düşündüğünü yazmamışsın bu arada ben erkeğin takması doğru değil falan dedim ama. Kendin için diyorsan hiç olmaz bence. Çok kaba olur ne bileyim.

@fndkfndk

verdiğin bilgiler için teşekkürler. sanırım en mantıklısı saat bakmak olacak. bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…