canım hafif bir tombişlik varsa, çok değilse daha kabarık gelinlikler de düşünebilirsin. boyun çok müsait çünkü a.s
Bence 3. ama 5.ninde göğüs kısmı çok güzel.... İnşş herşey gönlüne göre olur canım...gelinliğe karar vermek çok zor yerimseniben
canım teşekkürler iyi dileklerin için, göğüs kısmını düz istiyorum kamuflaj için :) yani üst kısmı kesin straplez olcak ama alt kısımda kararsızım işte..
şimdilik 1 ve 3 önde gidiyor bakalım, anket mi yapsaydım yaaa CADIARZU kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize teşekkürler yorumlar için doğrudan etkisi olcak bu topiğin karrarımda sanırım :)
:enbuyukkk:
canım ben çok kabarık modelleri sevmiyorum, ne dümdüz ne çok kabarık olmalı, bu modeller arasından seçicem kesin ama hangisini ? :)
bir de yani aslında tombişlikten ziyade irilik var bende, gelişme döneminde 10 sene boyunca deli gibi yüzersen olcağı bu işte :)
Canım hepsi güzel bak biz bi hata yapıyoruz gelinlik böyle netten beğenilmez öncelikle oturduğun yerdeki ve yakın merkezi yerdeki gelinlikcilerden randevu al ve git orda dene anca öyle anlarsın sana nası bir gelinlik gideceğini bende senin gibi yapıyordum bi kaç aydır ama son zamanlarda yanlış yaptığımı analdım düğün taihimbelli olduğu andan itibaren gelinliğimi deneme yöntemi ile alacağım
bide senin gösterdiğin model, bire bir dikemeye bilirler
O zaman 3 güzel yerimseniben 5 sade kalır bence kararını bildir bize mutlaka!!!
desene yüzücüyüm diye, tombişim diyo kaydirigubbakcemile3 o zaman bence straplez giy, geniş omuz güzeldir. ben öyle düşünüyorum. bu modeller arasından da kesinlikle ya 1 ya da 3 diyorum :lepi:
cnm öncelıkle kolay gelsın eger gögusler buyukse ust tarafı tolamak ıcın boyundan bağlamalıyı önerıyolar dıye okumustum ama gönlun straplezden yanaysa straplez tercıh et tabıkı.
ben 1.modelı sec derım ust taraf genıs oldugundan dıger modellerın altı az kabarık 1.model onlara göre daha orantılı gösterıcektır bence.dıger modellerden secersende alt tarafını cok az kabarttırmalısın bence orantı acısından guzel dursun dıe allah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?