Sizce hangi işi seçmeliyim..

lequim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
2.154
228
323
İstanbul
kızlar yaaa, cok aklım karışık fikrinizi almam lazımmmmm....

şu anda x bankasında platform asistanı olarak çalışıyorum, pozisyonun ismine bakmayın, o kullandıgınız kredilerde ki tüm aşamalar benim elimden geçiyo :D:P ( adını söylemicem cünkü kücük bi bankayız, cogunuz duymamıştır bile.. )

1000 lira net maaşım war, servis imkanım yok, işimde cok iiyim sölemesi ayıp, operasyon biriminde çalışıyorum, yöneticilerim beni cok sever.. hatta ayrılmayı düşündüğümü biliyosunuz, acık acık söyledim bölge müdürüme.. allem etti kallem etti burda kalmaya ikna etti beni, şu anda açık pozisyon yok, olduğunda ilk seni önericem söz dedi, sen benim en vazgeçilmez personelimsin didi :) ( beni sağ kolu gibi kullanır hep, excel powerpoint ve ingilizce bilgilerimden dolayı ) neeyse ağzıma balı çaldılar gene..

sorun şu ki ben bu görüşme öncesi işbankasının iştiraki olan işyatırım menkul kıymetlerle görüşmüştüm.. görüşmem olumlu geçmiş.. şimdi beni 2. görüşmeye çağırıyolar.. pozisyon adı aynı ama iş tanımı cok berbat.. ofisboylar olur ya onun kız tarzı gibi, sadece evrak trafigini yönetiyosun, kırtasiye malzemelerini takip ediyosun, gelen gideni karşılıyosun felan.. kat asistanı gibi bişi.. 4leventte ki şu lüx iş kulelerinde çalışıcam kabul edersem.. maaş 1500 civarı 3 ayda bir çift maaş ve servis imkanı var.. ama yeri geldiğinde vip müşterilere çay fln ikramı biile yapılıyo felan dedi kadın görüşmede..

bende benim kariyer beklentilerim war, yeri gelir alçakgönüllülükle ikram da yapılır ama bunun iş tanımı olması hiç hoş deil bence.. ben 5 sene ailemden uzakta diplomalı servis elemanı olmak için dirsek çürütmedim felan diye düşündüüüm

ama şimdi tekrar aradılar, kadın bu pozisyonun size düşük geldiğini bilioruz ama ik müdürümüz sizle özel olarak görüşmek istedi dedi, bende pazartesi haber veriyim size dedim..

sizce naapmalıyım

ailem de kabul edip kendimi geliştirmemi ve gösterebileceimi söylüyo..

bende biraz dşündüm ve aylık 2000 lira net gelirim olucak ikramiyeyle, bu parayla cok rahat gecinir üstüne bide parasını basıp yüksek lisans yapabilirim.. 2 sene yüksegimi yaparken de sabrederim orda, baktım bişi olmuyo, cvimde referans olur, diplomamda yanıma kar kalırr ama birde şu anda çalıştıgım bankada ki emeklerimi çöpe atmak istemiyorum..

bilmiyorum, fikirlerinizi bekliyorum..

teşekkürler..

bence git görüş.çünkü maaş çok iyi.şimdi çalıştığın yerde pozisyonun iyi olabilir ama sen de demişsin çok küçük bir banka diye.ama diğer bankada hem daha çok para kazanacaksın hem de yüksek lisans yapabileceksin.çay kahve ikramını da dert etme bence.geleceğin önemli.olduğun yerde ne kadar emek verdin bilmiyorum ama bence iş bankasında daha iyi yerlere gelebilirsin.sadece biraz sabredeceksin.sonuçta oraya da emek vereceksin ve yükseleceksin.hem de daha çok para kazanacaksın.iş hayatında yöneticilere vefa diye bişeye inanmıyorum ben.çünkü onlar bizim işimize son verirken bu kadar çok düşünmezler hiçbir zaman..

bence git görüş.çünkü maaş çok iyi.şimdi çalıştığın yerde pozisyonun iyi olabilir ama sen de demişsin çok küçük bir banka diye.ama diğer bankada hem daha çok para kazanacaksın hem de yüksek lisans yapabileceksin.çay kahve ikramını da dert etme bence.geleceğin önemli.olduğun yerde ne kadar emek verdin bilmiyorum ama bence iş bankasında daha iyi yerlere gelebilirsin.sadece biraz sabredeceksin.sonuçta oraya da emek vereceksin ve yükseleceksin.hem de daha çok para kazanacaksın.iş hayatında yöneticilere vefa diye bişeye inanmıyorum ben.çünkü onlar bizim işimize son verirken bu kadar çok düşünmezler hiçbir zaman..

yorumun için teşekkür ederim.. şuanda çalıştıgım yerde iş ii aama pozisyon olarak herkesin altındayım ama hani derler ya kalsam burdan emekli bile olabilirim.. yerim okdr sağlam, iişe okdr hakimim.. sabretsem önüm acık ama yalnz yaşıyorm we sadece 550 tl kira 180 tl yol parası weriyorum.. maddi olarak yoruldm bu işten zaten..

Zaten kirayı ve yol parasını verdiğinizde elinize kalan bir miktar yok ki.E bu böyle devam edecekse bir sonu yok.Siz karın tokluğuna çalışıyor gibi bir durumdasınız şu an bence.Ama bu işe girdiğinizde yanınıza kar kalan bir miktar olacak.Hem burada anlattığınız kadar iyiseniz orada da kendinizi gösterebilirsiniz bence.Ayrıca sonra ki işleriniz içinde adını verebileceğiniz bir kurum.Bence pek düşünmeyin.Gerçi bu ikinci görüşme ne olacak ona da bakmak lazım fakat olumsuz gitmeyin derim.​

ay neoluyor insanlara boyle anlayamıyorum ..
Biri çıkar ; Atandım acaba gitsemesem mi ?
Biri çıkar işe kabul edildim ama şöyle ..

Ya arkadaşım : en işin tanımına ne bakıyorsun ? sen şuan ki durumundan farklı bıryere gececekmısın maddı olarakta ımkanların çoğalcakmı bunları hesaba katsanıza ..

Ayrıca demişsin ben çaycılık yapmak ıcın dırsek curutmedım dıye ama o dedıgın yerde kalırsan ne uzar ne kısalırsın o curuttugun dırseklerınle kalırsın .. İş hayatında gerekirse çay servısıde yapılır .. Üstelikte bizim ulkemızde ..
Durmlar bukdar sıkısıkken .. sana boyle bır sans verılıyor .. kaçırma bence..

ay neoluyor insanlara boyle anlayamıyorum ..
Biri çıkar ; Atandım acaba gitsemesem mi ?
Biri çıkar işe kabul edildim ama şöyle ..

Ya arkadaşım : en işin tanımına ne bakıyorsun ? sen şuan ki durumundan farklı bıryere gececekmısın maddı olarakta ımkanların çoğalcakmı bunları hesaba katsanıza ..

Ayrıca demişsin ben çaycılık yapmak ıcın dırsek curutmedım dıye ama o dedıgın yerde kalırsan ne uzar ne kısalırsın o curuttugun dırseklerınle kalırsın .. İş hayatında gerekirse çay servısıde yapılır .. Üstelikte bizim ulkemızde ..
Durmlar bukdar sıkısıkken .. sana boyle bır sans verılıyor .. kaçırma bence..

yorum ve tavsiye için teşekkürler ama biraz da uslübumuza dikkat etsek daha şık olmazmı?

Zaten kirayı ve yol parasını verdiğinizde elinize kalan bir miktar yok ki.E bu böyle devam edecekse bir sonu yok.Siz karın tokluğuna çalışıyor gibi bir durumdasınız şu an bence.Ama bu işe girdiğinizde yanınıza kar kalan bir miktar olacak.Hem burada anlattığınız kadar iyiseniz orada da kendinizi gösterebilirsiniz bence.Ayrıca sonra ki işleriniz içinde adını verebileceğiniz bir kurum.Bence pek düşünmeyin.Gerçi bu ikinci görüşme ne olacak ona da bakmak lazım fakat olumsuz gitmeyin derim.​

aynen öyle, kazandıgım para sabit giderlerime anca yetiyo zaten, harçlığım ailemden, evimin alışverişini bile yemek kartı geçen marketlerden yapıyorum.. kariyer beklentisi yüzünden cebimde 5 tl kalmıyo yeri geldiğinde.. ama işte sirket bağlılığımda ayrı bi konu, çalıştıgım işyerine bukdr baglı oldugumu bilmiyodum.. bide yagmurdan kaçıp doluya tutulmaktan da korkuyorum..

Back
X