- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Canim Ecrin ismi Arapça kökenli bir isim farklı anlamlar taşımasi normal çoğu yerde Allahın hediyesi anlamını taşıyor tıpkı bizim Türkçemiz gibi birden fazla anlam yüklenebiliyor gül ismi hem çiçek anlaminda hemde gülmek anlamına da geliyor bunun gibi meselaEcrin,ücret demek.
Sözcüklerin birden fazla anlamı olabilir tabi ama ben bu anlamını biliyorum.bu yüzden de böyle bir anlamı olan ismi koymazdım çocuģuma.tabi tercih senin.hayırlısı olsun.Canim Ecrin ismi Arapça kökenli bir isim farklı anlamlar taşımasi normal çoğu yerde Allahın hediyesi anlamını taşıyor tıpkı bizim Türkçemiz gibi birden fazla anlam yüklenebiliyor gül ismi hem çiçek anlaminda hemde gülmek anlamına da geliyor bunun gibi mesela
Tabi canım hayırlısi tercih meselesi bnde şuan ecrinden çok gökçe ismini düşünüyorumSözcüklerin birden fazla anlamı olabilir tabi ama ben bu anlamını biliyorum.bu yüzden de böyle bir anlamı olan ismi koymazdım çocuģuma.tabi tercih senin.hayırlısı olsun.
Gökçe, güzel bir seçimTabi canım hayırlısi tercih meselesi bnde şuan ecrinden çok gökçe ismini düşünüyorum
Bnde kızım olsa kesin Aysima koycam diyordum bu ismin anlamida ayın siması diye geçiyor kızım olucak inşallah da artık hiç bi ismi beğenmez oldum kesin sende benim gibi olursun demedi deme :)))) ayris de güzel isim bu aradaGökçe, güzel bir seçim
Şiir olabilir bir de Ayris.Ayris ,Türkçe bir isim.Anlamı ayın kumsaldaki yansıması(yani yansımış hali)Kızım olsa Ayris'i çok ciddi düşünürdüm.
Öyle oluyor de mi,zamanı gelince insan bir türlü karar veremiyor,öncekilerden vazgeçiyorBnde kızım olsa kesin Aysima koycam diyordum bu ismin anlamida ayın siması diye geçiyor kızım olucak inşallah da artık hiç bi ismi beğenmez oldum kesin sende benim gibi olursun demedi deme :)))) ayris de güzel isim bu arada
Listemde mihrimah ismi de var iyice kafamı karıştırma kız :))) anlamı gerçekten çok güzel bi isimÖyle oluyor de mi,zamanı gelince insan bir türlü karar veremiyor,öncekilerden vazgeçiyorsen aysima deyince aklıma Mihrimah geldi.Güneş ve ay demek.Çok anlamlı aslında
Valla tam da kafa karıştırmalık bir isim.allah kolaylık versin.Listemde mihrimah ismi de var iyice kafamı karıştırma kız :))) anlamı gerçekten çok güzel bi isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?