Doğuma Hazırlık sizce hangi isim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

Rady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
2.604
3
156
42
İstanbul
oğlumuzun isminde kararsızız arkadaşlar yardımcı olur musunuz sizce hangisi
melih buğra mı
yoksa melih furkan mı

Furkan: Hakkı, batıldan, doğruyu yanlıştan ayırma, tefrik. Kur’an-ı Kerim’de Bakara suresinde geçmektedir.
Buğra: 1. Büyük erkek deve, iki hörgüçlü deve. 2. Turna kuşu, turna sürüsünün önünde uçan turna horozu. 3. Harizm hükümdarlarından birinin lakabı.

mana açısından furkan iyi ama söyleniş olarak buğra ismi benim daha çok hoşuma gidiyor.. :44:

teşekkür ederim :)
işte benimde kararsızlığım bu noktada zaten.
diğer oğullarım emir talha ve eren kayra.buğra bunlarla daha uyumlu ama anlam bakımından tereddütlüyom bende.

iki ismin birbiriyle uyumlu söylenişi açısından Melih Buğra'ya oyumu verdim isimlerin anlamları açısından Furkan daha iyi zor bir tercih olacak kolay gelsin

merhaba canım, uyumlu olması bakımından melih bugra daha uygun bence, oy verdım zaten:). bizde isimde karrasızım,erkek bizimkide. hergun değiştirip duruyorum, eşim sini r oluyo artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…