Doğuma Hazırlık Sizce hangi isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ceylan8890

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
136
19
68
Denizalp,Murat ege, Murat Salih siZce hangi isim kulağa daha hoş geliyor. Önerebikeceğiniz başka isimlerede açığım. Şimdiden tşk ederimm

Haha kızlar bu konular çık ilgimi çekiyor ben daha 13.haftadayim cinsiyet henüz belli değil o yüzden bana da fikir veriyorsunuz hem erkek hem kız takip ediyorum konuları :)

BENDE DENİZALP İSTİYORUM .AMA EŞİM MURAT EGE DİYE TUTTURMUŞ.NASIL İKNA EDECEĞİM BİLMİYORUM.
BİRDE Deniz Alp olarak ayrımı yazılmalı yoksa tek isim gibi Denizalp mi?

Haha kızlar bu konular çık ilgimi çekiyor ben daha 13.haftadayim cinsiyet henüz belli değil o yüzden bana da fikir veriyorsunuz hem erkek hem kız takip ediyorum konuları :)

BENDE 13 HAFTADAYIM CANIM 12. HAFTADA BELLİ OLDU CİNSİYET. BENDE HEMEN ARAŞTIRMALARA BAŞLADIM ÇOK ZOR KARAR VERMEK.

BENDE 13 HAFTADAYIM CANIM 12. HAFTADA BELLİ OLDU CİNSİYET. BENDE HEMEN ARAŞTIRMALARA BAŞLADIM ÇOK ZOR KARAR VERMEK.
Benim doktor ayda bir cagriyor yaa 11 haftalik gitmiştim cıkıntı var ama bu haftada kızda erkekte de eşittir dedi. Bi daki kontrolum 2.5 hafta var o zaman söyler inşallah

A
BENDE DENİZALP İSTİYORUM .AMA EŞİM MURAT EGE DİYE TUTTURMUŞ.NASIL İKNA EDECEĞİM BİLMİYORUM.
BİRDE Deniz Alp olarak ayrımı yazılmalı yoksa tek isim gibi Denizalp mi?
Ayrı canım. İki tane ismi var birlestirince isim basitlesmis. Benim de oğlum olursa yiğit Alp düşünüyoruz kısmet bakalım :)

İki isimden hiç hoşlanmam ama illede iki isim diyosan deniz alp iyi bence,isim önerisi için ise;
Doruk
Deniz
Ulaş
Ege
Arda
Aras
Mert
Mete
Burak (anlamı çok güzel )
Barış

Bu isimleri öneririm ama tek başına:KK15:

evet, niye hepsi ikilii...
bizde kararsızız hala.
Deniz bence tek başına gayet güzel.

A

Ayrı canım. İki tane ismi var birlestirince isim basitlesmis. Benim de oğlum olursa yiğit Alp düşünüyoruz kısmet bakalım :)

YİĞİT ALP İSMİ DE GÜZELMİŞ.HAYIRLISI OLSUN CANIM, BEN VE EŞİM HEP KIZ DOĞMUŞTU İÇİMİZE İSMİDE HAZIRDI ASYA DÜŞÜNMÜŞTÜK. HAYIRLISI ERKEK İSMİ HİÇ AKLIMDA YOKTU.HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK:) OLSUN SAĞLIKLI OLSUNLAR DA KIZ ERKEK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.KIZIN OLURSA ASYA DÜŞÜNEBİLİRSİN:)

YİĞİT ALP İSMİ DE GÜZELMİŞ.HAYIRLISI OLSUN CANIM, BEN VE EŞİM HEP KIZ DOĞMUŞTU İÇİMİZE İSMİDE HAZIRDI ASYA DÜŞÜNMÜŞTÜK. HAYIRLISI ERKEK İSMİ HİÇ AKLIMDA YOKTU.HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK:) OLSUN SAĞLIKLI OLSUNLAR DA KIZ ERKEK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.KIZIN OLURSA ASYA DÜŞÜNEBİLİRSİN:)
Şimdilik mina veya ela düşünüyorum canım ama bakalim daha 9 ay çok değişir bu isimlerrrr :))

Back
X