• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce hangi koltuk takımı kızlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

umudumvarhala

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
262
89
123
Arkadaşlar koltuk takımı almayı düşünüyorum ama birkaç tane ürün beğendim kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var. Aşağıdaki takımlar arasında sizce hangisi en güzeli? Sizce hangisi en kullanışlı ve şık olanı? Ayrıca bu koltuk takımlarına sizce hangi renk masa ve sandalye gider? Renk olarak pembe salon için nasıl bir seçim sizce?

FB,42487,73,sahara-avangarde-koltuk-takimi-avangarde-koltuk-takimlari-201.jpg

FB,41895,72,destina-country-koltuk-takimi-avangarde-koltuk-takimlari-066.png

FB,46967,82,pandorya-chester-koltuk-takimi-avangarde-koltuk-takimlari-101.jpg

FB,38629,67,habil-country-koltuk-takimi-country-koltuk-takimlari-101.jpg

FB,37797,66,bellaza-avangarde-koltuk-takimi-avangarde-koltuk-takimlari-173.jpg

FB,47977,81,bonera-modern-koltuk-takimi-koltuk-takimlari-304.jpg

hadriyan-koltuk-takimi-9adbf486e98b48eca860871010aa6298.jpg

Arkadaşlar yok mu fikri olan? En güzeli ve kullanışlı olanı sizce hangisi? Evimde bej rengi spor bir takım var şu anda, hem şık hem de çok abartılı olmayan masa sandalye uyumu kolay bir model hangisi sizce? Yardım lütfeen

en altta 2 tanesi daha kullanışlı.
zevk meselesi tabiki ben olsam o ikisinden seçim yapardım ki benim salon takımımda o tarz :)

hepinize teşekkürler arkadaşlar :) başka var mı yorumu olan herkes daha modern olanları beğenmiş sanırım, diğer hanımlar da bakıp fikir verirse sevinirim. seçenek çok olunca karar vermek de güçleşiyor, bu koltuk takımlarından birine karar vermeye çalışıyorum doğru seçim yapayım diye içim içimi yiyor kaç gümdür

Back
X