Pardon ya yazmışsın ne yapmak istediğini görmemişim kusura bakma :)
Ama sadece film twitter facebook bloglar içinse 1800 lirayı sony'ye verme derim.Üstelik özellikleri de düşük.
Aynı paraya daha iyi bilgisayarlar bulabilirsin.Asus, dell de güzel bir markalardan.
Ben bilgisayar öğretmenliği okuyorum üstelik her gün açık bilgisayarım.
Film izleyeceksen ekranı büyük olması senin için iyi olur.Sony'nin ekranı küçük geldi bana film için.
Birde ekran kartı kalitesine bak film için.
Seçenekleri tekrar inceleyeceğim yine yazarım buradan.
ayy süper bir bilgisayar öğrtmeni :)) ekran kartı kalitesi diyorsunda ahh keşke anlasam :))) yazmışlar grafik işlemci ddr bilmem ne bir 1gb 8gb 1333mhz filan insanın kafası karışıyor vallahi :)) önerilerin varsa mutlaka dinlerim.bir de sony laptopumu herhalde bi 4 yıl olmuştur kullanalı hala da iş görüyor ama yenisi lazım o yüzden para veriyosunuz ama yıllarca sorunsuz çalışıyor.beyaz istiyorum ama dell de ve asus da beyaz bulamadım maalesef.
güle güle kullan bende toshiba'yı önercektim :)kızlar teşekkür ederim cevaplar için sayenizde artık modeller hakkıında daha iyi bir biligyw sahip oldum:) bu modelleri değil de Toshiba Satl C660-2PR Notebook laptop , notebook , dizüstü natebooklar bilgisayar aldım.ilk izlenimlerim çok iyi :))
5-6 senedir toshiba kullanıyorum,ikinci laptopum,ilki hala sağlam ama kardeşimde,yeniden toshiba aldım.Çok sağlam bir marka.
Laptop dedin mi en iyi marka toshiba dir canim.6 yildir kullaniyorum banamisin demiyor. Yani benimki oyle diye demiyorum genelde toshiba en iyi markadir laptop ta.
ben hp kullanıyorum ısınma problemi yzamış arkadaşlar ama laptopların hepsinde var teknik arıza falan hiç olmadı
neredeyse kullanalı 1,5 seneyi geçti
sadece bir kere format attırdım bunun dışında herhangi bir sorun yok
sadece şarzım bitti ilk 2 saat sürerken şimdi 20 dk bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?