benim görümcemde luxel almış ama kek hiç yapamıyorum yakıyo diyo bende kararsız kaldım kayınvalidemde en iyisi davul fırınlar diyo ondanmı alsamkaydirigubbakcemile2
arkadaşlar ben bursada yaşıyorum ve inanmazsınız hangi yere sorduysam kendi mağaza sahipleri bile bana sorarsanız davul fırın alın diyolar ve büyük küçük tüm mağazalarda davul fırın var ben daha önce hiç kullanmamıştım annem hep termikelin kare fırının kullandı yengem vestel falan ama burda acayip derecede davul fırın yaygın bende snunda bugün gittim davul fırın aldım kendi kendine dönüyomuş tepsi içinde o yüzden yakma olayı hiç olmuyo şikayetin olursa gel deyiştiririz dediler bakalım yarın açılış yapcam
canım sen hangi marka davul fırın aldın bir de kaç tl?
canım peki hiç kek yaptın mı herşey güzel pişiyor mu ? bir de nerden aldın ?ben şamdan diye bi marka varmış onu aldım 60 liraya aldım ben küçük boyunu aldım büyük boylarıda 70 90 arası deyişiyo küçük boy dediyimde luxelin börekçisinden biraz daha büyük tepsisi ve bi mekanizması var kendi kendine dönüyo tepsi içinde pişirmeside mükemmel yakma ihtimali sıfır
canım peki hiç kek yaptın mı herşey güzel pişiyor mu ? bir de nerden aldın ?
ben de alırsam senin dedğini düşünüyorum canım, hem tepsi dönsün hem de sıcaklığı ayarlanabilsin..hem de sanırım onda sadece üstü veya sadece altı ısıtan düğme de var dimi?
Çok teşekkür ederim canım, ben de ondan alıcam :))kek yapmadım hiç daha kek kalıbı alıp yapmayı düşünüyorum ama poaça ve pizza yaptım memnun kaldım hem alt hem üst düğmesi var ikisinide açıp kapatabiliyosun bide mekanizmanın düğmesi var istemezsen dönmüyo ben mahallemizde satan bi yer vardı ondan aldım bursada her yerde mevcut bulabiliyosun yani termostatlılarıda var saat ayarlayabiliyosun ama ben onu istemedim sen ist oturuyosun galiba avmlerde deyilde beyaz eşya satan küçük çaplı mağazalara bak
Çok teşekkür ederim canım, ben de ondan alıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?