• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi yokluk,daha tahammül edilebilir?

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Eşim yok, ilgi sorunum yok, bir yere giderken nereye diyen yok, kıyafetime karışan yok,
Çok yoğun bir günde, eve gelip akşama kadar yatsam, sebebini soran yok, bayramlarda gitmem gereken kayınvalidem, önce nereye gidilecek krizim yok, günde on saat uyuyorum ve uykumdan uyandıran yok, yemek yemek için yemek yapmak zorunda da değilim, arkadaş seçerken birine sormak zorunda da değilim.

Belki de buradaki kadınların çoğunun sorunları idi yukarıda değindiğim şeyler... Bu yüzden bekarlık sultanlıktır diyorlar;
öyle mi gerçekten?

-Sesiyle huzur bulacağım bir evladım yok, ilgi istediğim zamanlarda nazımı çekecek bir hayat arkadaşım yok, iş çıkışı gelen güzel bir mesaj yok,bana sarıldığında dünyaları verecek olan minik bi canavar da işten gelince eteklerime yapışmıyor, hatta sabah kalktığımda gözlerine bakacağım sevdiğim bir adam yok,kendi düzenim, renk renk çiçeklerle kendime göre döşediğim sıcak sevimli bir evimde yok, bayramlarda gezmek güzel de, o gezilerin sonunda yorulup bir kahve içeceğim, hayatıma aşk katan biri yok.

Diyeceğim o ki, hangisinin yokluğu daha tahammül edilebilir?

Sizce hangisi daha iyi ?

Iyi bir eş mutlu bir yuva tatlı mi tatlı çocukların varsa en önemlisi saglikliysan tamam en güzel hayat bu ama kotu bir es dayanılmaz bir ev karşına alıp kahve icecegim diye umut ettigin aşk sözleri duyamadigin bir adam olursa en kotu hayatta bu zamanı gelince herşey oluyor ama önemli olan güzelliklerin seninle olması inşallah istediğin hayatı yaşarsın allahtan iste o kullarına tasiyamiyacagi yükü vermezmis sabret bekle mutluluk bütün kadınlarla olsun.

Kafa dengi ve sana değer veren bi eşin varsa, her gün yemek yapmak zorunda değilsin, kıyafetini kısıtlamak zorunda değilsin, arkadaşlarından vazgeçmek yada bi takım şeyleri zorunluluk haline getirmek dırurmunda da değilsin. Eğer böyle bi eşin varsa asıl sultanlık ve özgürlük evliliktir.

Herkes başta saydığın sorunları yaşamak zorunda değil ki. Doğru düzgün bir evlilik yaparsan bunlar olmaz.
Ya da sonra saydıklarından zevk almak da var.
Biri diğerinin yanında dert açacak fikrinden uzaklaş bence.

Evlilik güzel gidecekse bu saydıklarınız büyük bir yokluk evet.
Ama kötü olacaksa şuanda bir cennetin içindesiniz kıymet bilin derim.

Vardır herşeyin bir zamanı.
Bekarlık da güzel, aşk, evlilik, evlat da çok güzel.. Kişiye göre değişiyor.
Benim için ikisi de güzeldi,güzel.. şükür..

Bunların hepsine edilirde anne baba yokluğuna tahammül edilmiyor bence . Çünkü bu yazdiklarinizi yasarken bile onlarin yoklugu o kadar seyi degistiriyor ki . Eğer varsalar şükretmeyi bilin derim .

Insallah cok mutlu olacaginiz bir evlilik yaparsiniz minik minik cocuklariniz olur.kac yasindasiniz aceba

Evlilik adında saydıklarınız aşk üzerine işte o aşkı yakalayamadığın zaman evli kalmak yerine bekarlığı tercih ediyoruz hiç evlenmedim bekarım diye mutsuzluktan ölmüyorum ama sorunlu evlilikte ölebilirim ama saydıklarınızı yakalamış olsam iki dakika bekar kalmam orası ayrı :halay:

Back
X