Sizce hangimiz terketti?

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç aylık bir ilişkim var. Fakat son zamanlarda sevgilim beni ne arıyor, ne buluşuyoruz, ne de bana ilgi gösteriyordu. Başka biri olmadığını biliyorum,sadece fazlasıyla rahat. Ama insan bir şeyler paylaşmak ve sevildiğini bilmek istiyor. Birkaç kere bu konuda tartışma çıkardım. Her seferinde yaptığını kabullenmedi ve beni suçladı, hep bana yıkıyorsun, ben ne yapıyorum falan diye. Dün yine tartışma çıktı, buz gibi cevaplar veriyordu isyan ettim, yine savunmaya geçti. En son sinirlendim facede güncellemeyle gelen özellikle takma isim koymuştuk birbirimize, onları sildim. O da dedi ben aldım mesajı, şimdi de hayatımda başkası olduğunu, o yüzden olay çıkardığımı ve isimleri sildiğimi düşünüyor. O şekilde ayrıldık. Sizce ne yapmalıyım? Hayatında başkası yok ama beni de yeterince sevmiyor gibi geliyor veya görüşsek iyi olurdu bence. Sizce bir hafta kadar sonra arayıp görüşme teklif etmeli miyim? Kendimi biraz suçlu hissediyorum isimleri sildiğim için o silmezken veya ayrılık konusu açmazken ben açtım. O da suçlu gerçi. Sevgilisi böylesine ilgisiz, gururlu olan var mı? Niye böyle anlam veremiyorum acaba sevmiyor mu, veya soğudu mu, canıma tak etti. İnsan azıcık çaba gösterirdi en azından. Ben ayrılmak istemiyordum, böyle olalım istemedim.

hmm bence senı sevıyor ama başka bir sorunu var.erkekler bi konuyu kafasına takmışsa dışa karsı soyutlanıyo onu kendı ıcınde çözmeye calısıyo.calısıyosa eger ısle ılglı sıkıntıları olablır.bırde her zaman canım cıcımden sklyolar ılk zamankı gıbı olmuyolar ne yazıkkı.ben bi sorunu olduğunu duusnuyorum. ıstersen bı knusmaya calıs ama anlatmazlar genelde.bız kadınlar konuşarak halletmek ısterız onlar sessız kalıp bır sure kendılernı dinlemek ıster

hmm bence senı sevıyor ama başka bir sorunu var.erkekler bi konuyu kafasına takmışsa dışa karsı soyutlanıyo onu kendı ıcınde çözmeye calısıyo.calısıyosa eger ısle ılglı sıkıntıları olablır.bırde her zaman canım cıcımden sklyolar ılk zamankı gıbı olmuyolar ne yazıkkı.ben bi sorunu olduğunu duusnuyorum. ıstersen bı knusmaya calıs ama anlatmazlar genelde.bız kadınlar konuşarak halletmek ısterız onlar sessız kalıp bır sure kendılernı dinlemek ıster
Cevabın için çok sağol canım. Biraz olsun rahatladım. Peki sevdiği izlenimini ne verdi sana? Ben hep konusmaya calısıyorum ama yazışarak olmuyor işte, içini de bana dökmüyor dediğin gibi. Sence bir süre sonra arayıp görüşelim mi desem tuhaf olur mu? Çalışmıyor okuyor, evde sürekli, oyalanıyor, meşgul de değil ama benimle pek konuşmuyor. Gönlünü alayım bi kaç söz edeyim sohbet edeyim demiyor.

evet maalesef erkekler böyle benım sevgılımde böyle uc sene oldu ve ben bunu yenı cozdum.ustune gıtmıceksın tek ıstedıgı bu.su anda bızde ayrıyız bı kac gundur konuşmuyor bende ustune gıtmıyorum gonlu olunca donuyo gerı ve bana ben konuşmak ıstemıyosam senı sevmedıgımden degıl dıyo benımkı ısı kafaya takıyo memurlk ıcın calısıyo olmuyo onun ıcın senı bana vermezler fılan oyuzden bı kac gundur bozuk aramız.ama ben gecen seneler ağlar sızlardım konuş dıye yalvarrdım yanına gıderdım konuşmazdı anlatmazdı.banada bı arkadaşım bıraz kendı halıne bırak dedı ve ıstedıgıde buymuş.ınankı senı sevmedıgındn uzaklasmıyo ve başka bırıde olmaz eger sen onda ız bıraktıysan ve gerçekten sevdıyse senı bırakmaz.bızım uc sene oldu cok yaşanmışlık var bı anda bıraktım demeyle bırakmaz kac kere benden ayrıldı bıttı sondu fılan artık ınanmıyorum bıle dedıgıne yıne ayrıldık bıttı dedı ama yıne dönecek emınım cunku erkekler böyle ılgılennce ıstemıyolar ama ne zamankı arama sorma benı neden aramadı dıyolar bu zamana kdr aramlıydı dıo bu sefer o senı arıyo anladnmı :) ıstersen bı kac gun bekle sonra konusalımmı de eger ıstemezsen ısrar etme sadece nedenını ogreneblrmym de bakalım ne dıcek..bak ben ayrıyken konusmazdm sonra barısınca ağzından laf alırdım neden böyle yaptın sonra neden dondun fılan dıe.ya ıste canım sıkkın oluyo o sıra kimseyle konuşmak ıstemıyorum ama her an aklımda oluyosun her dınledıgım sarkıda sen varsın nereye baksam sen varsın derdı kı bunları bana defol senı ıstemıyorum dedıgı halde yasardı.yanı anlıcagın dozunda ılgı olacak yoksa cok sımarıyolar ama bunu nası adam ederım bılmıyorum hala bulamadm cozumu sadece bekliyorum artık.kac gundur konuşmuyoruz bızde

evet maalesef erkekler böyle benım sevgılımde böyle uc sene oldu ve ben bunu yenı cozdum.ustune gıtmıceksın tek ıstedıgı bu.su anda bızde ayrıyız bı kac gundur konuşmuyor bende ustune gıtmıyorum gonlu olunca donuyo gerı ve bana ben konuşmak ıstemıyosam senı sevmedıgımden degıl dıyo benımkı ısı kafaya takıyo memurlk ıcın calısıyo olmuyo onun ıcın senı bana vermezler fılan oyuzden bı kac gundur bozuk aramız.ama ben gecen seneler ağlar sızlardım konuş dıye yalvarrdım yanına gıderdım konuşmazdı anlatmazdı.banada bı arkadaşım bıraz kendı halıne bırak dedı ve ıstedıgıde buymuş.ınankı senı sevmedıgındn uzaklasmıyo ve başka bırıde olmaz eger sen onda ız bıraktıysan ve gerçekten sevdıyse senı bırakmaz.bızım uc sene oldu cok yaşanmışlık var bı anda bıraktım demeyle bırakmaz kac kere benden ayrıldı bıttı sondu fılan artık ınanmıyorum bıle dedıgıne yıne ayrıldık bıttı dedı ama yıne dönecek emınım cunku erkekler böyle ılgılennce ıstemıyolar ama ne zamankı arama sorma benı neden aramadı dıyolar bu zamana kdr aramlıydı dıo bu sefer o senı arıyo anladnmı :) ıstersen bı kac gun bekle sonra konusalımmı de eger ıstemezsen ısrar etme sadece nedenını ogreneblrmym de bakalım ne dıcek..bak ben ayrıyken konusmazdm sonra barısınca ağzından laf alırdım neden böyle yaptın sonra neden dondun fılan dıe.ya ıste canım sıkkın oluyo o sıra kimseyle konuşmak ıstemıyorum ama her an aklımda oluyosun her dınledıgım sarkıda sen varsın nereye baksam sen varsın derdı kı bunları bana defol senı ıstemıyorum dedıgı halde yasardı.yanı anlıcagın dozunda ılgı olacak yoksa cok sımarıyolar ama bunu nası adam ederım bılmıyorum hala bulamadm cozumu sadece bekliyorum artık.kac gundur konuşmuyoruz bızde
Canım senin kaç yıl olmuş ve derdi belli yani iş güç, bizim az oldu yaşanmışlık yok yani başkalarına bakıyorum sevgilisi ilgileniyor koruyor kolluyor derdini mutluluğunu paylaşıyor bunda yok yani ben arkadaşlarımla daha çok şey paylaşıyorum onlar beni daha çok merak ediyor yani. Yine senin arada bir güzel sözler söylüyor dürüstçe diyor sebebi şu şu diye bunun ne derdi var bilmiyorum hani görünürde yok kaç aydır böyle buz gibi ama ayrılık lafını da etmiyordu saçmalıyorsun falan diyordu ben ikilemde kaldım resmen. İçimden geliyor yani haftaya bi arayayım görüşelim diyeyim yüzyüze daha iyi olur ya çözülür ya biter yani. Ama gurursuz ve basit olmam değil mi? Buluşmak istemezse de dediğin gibi neden diye sorarım, başka ne yapabilirim ki.

Ben bu tutumundan rahatsız oluyorum yuzyuze konuşalım de neden basıt olasınkı sonuçta kac yasında ınsanlarız ve konuşarak halletmelıyız.Ben neden böyle davrandığını bılmek ıstıyorum de.anladıgım kdaryla aranızda soğukluk var senınle ılgılenmemesı bu yüzden galıba.oturup konuşmak en mantıklısı

sorun ne de benımle ılgılımı baskasylamı ılgılı ben bnu öğrenmek ıstıyorum de anlatmazsan ben bılemem de

Ben bu tutumundan rahatsız oluyorum yuzyuze konuşalım de neden basıt olasınkı sonuçta kac yasında ınsanlarız ve konuşarak halletmelıyız.Ben neden böyle davrandığını bılmek ıstıyorum de.anladıgım kdaryla aranızda soğukluk var senınle ılgılenmemesı bu yüzden galıba.oturup konuşmak en mantıklısı
Haklısın canım konuşayım diyorsun yani. O zaman bikaç gün sonra arayıp öyle diyeyim ben. Bakalım ne olacak :( off sence barışır mıyız düzelir mi yoksa geri dönmez mi daha

Haklısın canım konuşayım diyorsun yani. O zaman bikaç gün sonra arayıp öyle diyeyim ben. Bakalım ne olacak :KK43: off sence barışır mıyız düzelir mi yoksa geri dönmez mi daha
düzelir canım sen ıcını ferah tut.yanlız cok fazla ustune gıtmeden onu suçlamadan konuş.ben sadece senden ıstedıgım ılgıyı alamıyorum de. sorun senınle mı ılglı yoksa başka bıseylemı ılglı onu öğrenmek lazım

düzelir canım sen ıcını ferah tut.yanlız cok fazla ustune gıtmeden onu suçlamadan konuş.ben sadece senden ıstedıgım ılgıyı alamıyorum de. sorun senınle mı ılglı yoksa başka bıseylemı ılglı onu öğrenmek lazım
Canım kaç kere tartışma çıkardım sordum ettim ilgisizsin o da dedi sana rahat mı batıyor sürekli bana laf ediyorsun diye kabullenmiyor değiştiğini, ilgisiz olduğunu veya öyle rol yapıyor. Sence yüzyüze konuşunca farklı olur mu? Onu suçlamamaya çalışıyorum ama sanırım bilmeden bunu yapıyorum çünkü hep diyor hep üzerime yıkıyorsun falan.

of ben sna dıyrum ama bende hıc daynamıyorum onsuzluğa :KK43: bende demin msj attım beni sildin barı annenı sılme dedım onlarla barış dedım.en azından bana tepkısı nasıl olur dıye merak ettım.cevap vermedı bende aradım bı kere kapattı tekrar aradım açtı ısım var sonra konuşalım olurmu dedı gayet ıydı sesı ama bılmıyorum artık belkı yanında bırılerı oldugundandr.sesını duymak bıle o kadar guzeldıkı ınsallah benı bıraz olsun ozlemstır ve artık hasret bıter :KK61:

mm anladım canm heralde bı sıkıntısı var ya.aılesıyle fılan arası nasıl.hala donmedımı sana.
Canım ailesiyle normal yani oldum olası. Sebebini bilmiyorum yani, gururluyum bi de öyle mesaj at ara yapamıyorum. Arkadaşım diyor sen haklısın arama, unutursun falan diyor. Ne yapcam kim haklı kim değil bilmiyorum yaa off

haklılıkla degılı ıste ınsan severken unutamıyorkı.bende ılk zaman gurur yaparım ama bı gun en fazla kın tutamam hemen unuturum yanı ve artık kac senenın alışkanlığı var bızde kolay olmuyo..bence bıraz daha sabret ıstersen yada yarın bı mesaj at ama kısa ve net konuş.neden boylesın de bı bakalım.çevrenden tabıkı arkadsların arama der kımse kımsenın ıcını bılemez banada herkes nası katlanıyosun suna buna kımse dayanmaz der ama napıyım sevınce ınsan katlanıyo.onlara gore hava hos ama senn her dk ıcın ıcını yer

haklılıkla degılı ıste ınsan severken unutamıyorkı.bende ılk zaman gurur yaparım ama bı gun en fazla kın tutamam hemen unuturum yanı ve artık kac senenın alışkanlığı var bızde kolay olmuyo..bence bıraz daha sabret ıstersen yada yarın bı mesaj at ama kısa ve net konuş.neden boylesın de bı bakalım.çevrenden tabıkı arkadsların arama der kımse kımsenın ıcını bılemez banada herkes nası katlanıyosun suna buna kımse dayanmaz der ama napıyım sevınce ınsan katlanıyo.onlara gore hava hos ama senn her dk ıcın ıcını yer
Mesajla anlamıyor ki kaç kere sordum cevaplamıyor. Ne yapıyorum ben diyor. Yani bi de şımarır nasılsa bensiz yapamıyor diye iyice oyuncak yapar diye de korkuyorum. Ben bari bi şey olmamış gibi bikac gun sonra goruselim mi diyeyim. Zaten gorusecektik yani. Ama işe yarar mı bilmem hiç ciddi değil laubali davranıyor hep ama ayrılalım da demiyor yani tuhaf

Eyani sevdiginden eminse simariyolar canim.sende ya boyle kabul ediceksin yada yuz konusursunuz bakalim derdi neymis.gerci ona gore bi sorun yokmus :)

Back
X