Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce hangisi ??:26:

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mltmgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
187
35
48
35
İstanbul
$FO,19452,39,bora-modern-koltuk-takimi-koltuk-takimlari-199.webp $FO,30628,30,monica-avangarde-salon-takimi-salon-takimlari-235.webp

slm kızlar yeni üyeyim umarım resimleri ekleyebilmişimdir. siz olsanız hangi takımı seçersiniz ?

Renk olarak birincisi daha kibar dursa da ben ikincinin modelini çok sevdim. Yeşil renk yerine başka seçenek var mı canım?

canım ikincisi yani yeşil olan yerine farklı bir seçenek var renk konusunda evet ben koltugu yerinde gördüm yeşili biraz daha koyu orda daha hoş gözüküyordu aslında country tarzını yakalamaya çalışıyorum yeşilin çok uyabileceğini düşünmüyorum. pembeler beyazlarla falan çok fazla rengarenk olması kötü olabilir :44:

canım ikincisi yani yeşil olan yerine farklı bir seçenek var renk konusunda evet ben koltugu yerinde gördüm yeşili biraz daha koyu orda daha hoş gözüküyordu aslında country tarzını yakalamaya çalışıyorum yeşilin çok uyabileceğini düşünmüyorum. pembeler beyazlarla falan çok fazla rengarenk olması kötü olabilir :44:

Eğer yeşil burdakinden koyuysa kesinlikle ikinciyi tavsiye ediyorum canım ilk resimdeki birçok koltukta olan bir model bence biraz sıradanlaştı. Yeşil olanın özellikle teklisini çok sevdim. Beyaz mobilyalarla da çok hoş olur ama karar tabiiki senin :34::29:

Kırık beyaz renkli takımım var, çok nezih aydınlık gösteriyor odamı seviyorum ama su damlasa leke oluyor çok yoruyor beni, bir de çocuk olsa hiç düşünemiyorum ne hale gelir. O yüzden ben olsam; birincisi her ne kadar kibar olsa da ikinciyi seçerdim şimdiki aklımla :37:

Duvarların ne renk?
Ve evde çocuk var mı?

kızlar teşekkür ederim hepinize hayır çocuk yok ama her iki takımda da renk seçeneğim var aslında belki ilkini seçersem rengini bir iki ton daha koyulaştırma imkanım olabilir yeşile gelincede evimi country tarzı döşemeyi düşünüyorum aslında yeşil bu konuda beni biraz zorlayabilir :44:

Birincinin rengi, ikincinin modeli karışımı harika olabilir..
Değiştirilme şansı yoksa, birinci daha hoş..

Back
X