işte tam bundan bahsediyorum ikisinde de beğendiğim farklı noktalar var ama bu şekilde bir değişim malesef ki olmuyor :18:
Anlıyorum canım, bende öyle beğendim inanki..
İkincinin berjerleri falan harika duruyor gerçekten de..
Keşke birleştirme şansın olsaydı..
Kumaş seçtirmiyorlar değil mi, hazırdan veriyorlar..
Keşke biraz fark ödemeyi teklif edip sorsaydınız..
Eki Görüntüle 805993 Eki Görüntüle 805996
slm kızlar yeni üyeyim umarım resimleri ekleyebilmişimdir. siz olsanız hangi takımı seçersiniz ?
Bence renk farklı olmak koşuluyla ikinci model daha güzel.
rengi değişsede desenli olarak kumaş seçeneği çok az malaesef
Desen kısmı güzel ama yeşil yerine bej falan olsa daha güzrl olur sanki açık renkler yani:44:
evet bejli pembeli fln hoş olurdu ama bu takım için desenli kumaş çok azdı ve en iyisi resimdekiydi
Duvarların muhtemelen açık renk olacak..Oturma grubun da kahve-bej-krem tonlarında olduğunu düşünürsek, eklediğin resimlerdeki beyaz mobilyalar çok çiğ durur. Biraz daha koyu renklerle dekore etmeni öneririm.
Ayrıca eklediğin 2. yatak odası gayet güzel, bordosu olsa hiç fena olmaz ,)
yatak odasında malesef sadece mor ve mürdüm var canım bordo cidden fena olmazdı mobilya da beyaz takıntım var gerçi eklediklerimin çoğu kırık beyaz ama istediğim tarz country ve iskandinav tarzı bir ev olacağından açık renk olması daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. yemek masam masif ahşap gerçi belki orta sehpayı da masif ahsap rengi seçebilirim
Yatak odası için yapabileceğimiz tek şey sanırım, mor veya mürdüm rengine uygun nevresim takımı seçmek ,)
Mobilyalar beyaz olacaksa aksesuarlarla,halıyla vs. biraz canlılık katalım odaya.
Eki Görüntüle 805993 Eki Görüntüle 805996
slm kızlar yeni üyeyim umarım resimleri ekleyebilmişimdir. siz olsanız hangi takımı seçersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?