Sizce hangisi doğru ben karar veremedim ?

erkeğin gelmesi makbuldür sen 1 gidiyosan o 10 gelmeli, gelmiyosa hiç uzatma, Ankarayı bilenler vardır muhakkak ben okul çıkışı Batıkentteki arkadaşıma giderdim çıkmaya yakında o zamanki sevgilimi şimdiki eşimi arardım gel beni al diye, Elvankentten çıkar gelirdi mesafe uzak değil ama dolmuş otobüs sorunu var, gelirdi beni 15 dakikalık mesafede olan evime bırakırdı ordan geri eve dönerdi, o yolu kendimde yürüyebilirim ama yürümüyodum naz değil mi :35: geliyosa senindir mırın kırın ediyosa yol ver

Gelmem diyceğini sanmıyorum peki ben gelemiyceğimi nasıl söyleyim sizce ona müsait olamıyorum desem illa ki müsait olduğum bi gün olur

İlk gelişler her zaman erkekten beklenir, ondan sonra kim müsaitseye döner :51: Bu şekilde bir süre ilişki yürütmüştüm bazen uçak biletim gelirdi telefonuma mesaj olarak, atlar giderdim ben de.. sonra o uçak biletini yollayan adam bir gün havaalanında beni çiçeklerle böceklerle karşılayarak herkesin içerisinde "evlen artık benimle" demişti :49:

İlk o geldi zaten şimdi nasıl olur bilmiyorum benden bekliyolabilir. Çok hoşmuş sizinki :16:

Hiç anlamıyorum bu kadar taktiksel düşünceleri.
Neden kasıyorsun ki?
Kimin fırsatı varsa o gidebilir.
Ya da sırayla yaparsınız dediğin gibi.
Belki zaman zaman o iki kez üst üste gelir, bazen sen de aynısını yaparsın.
Bu kadar matematik karışmamalı bir ilişkiye.
Yoksa samimiyetsiz oluyor, yürümüyor, yoruyor insanı.

Hiç anlamıyorum bu kadar taktiksel düşünceleri.
Neden kasıyorsun ki?
Kimin fırsatı varsa o gidebilir.
Ya da sırayla yaparsınız dediğin gibi.
Belki zaman zaman o iki kez üst üste gelir, bazen sen de aynısını yaparsın.
Bu kadar matematik karışmamalı bir ilişkiye.
Yoksa samimiyetsiz oluyor, yürümüyor, yoruyor insanı.
Kasmamak lazım değil mi ? Bende gel demesinde bi art niyet düşünmedim doğrusu eşit gidip gelmek mantıklıda geldi yinede bi kararsızlığa düşmüştüm. Hani erkek bu onun gelmesi lazım gibisinden.

Kizlar benim 1 aylık güzel giden bir ilişkim var. Uzaktan ama her şey yolunda. İlk olarak o geldi yanıma bu görüşme konularını konuştuk bi sen gel bi ben diye. İkimizinde kalma vs problemi yok. Hangisi doğru sizce bi o gelir bi ben giderim öyle mi yoksa erkeğin mi daha sık gelmesi lazım karar veremedim bu konuda düşüncelerinizi almak istedim.

Benim erkek arkadaşımda komşu şehirde. Genelde o gelir ben ara sıra giderim. Dönem dönem bazen çok giderim. Yani duruma göre ama ilk başlarda bence erkek daha çok gelmeli. O 2 geliyorsa siz 1 gidin gibi. Bir sen bir ben diye kuralmış gibi yaklaşmayın elbette:)
Değişiklik iyidir.

Eşim yurtdışında. Flört donemimizde sürekli ben gittim çünkü işim oyle gerektiriyordu:51: şu an hamileyim ve türkiyede ailemin yanındayım sürekli o geliyor :ssz: bence akışına bırakın bunlari düşünmeyin o an hanginiz daha musaitse o gelir gider..

Benim erkek arkadaşımda komşu şehirde. Genelde o gelir ben ara sıra giderim. Dönem dönem bazen çok giderim. Yani duruma göre ama ilk başlarda bence erkek daha çok gelmeli. O 2 geliyorsa siz 1 gidin gibi. Bir sen bir ben diye kuralmış gibi yaklaşmayın elbette:)
Değişiklik iyidir.
En iyisi oluruna bırakıp müsaitlik durumuna göre gidip gelmek :)

Eşim yurtdışında. Flört donemimizde sürekli ben gittim çünkü işim oyle gerektiriyordu:51: şu an hamileyim ve türkiyede ailemin yanındayım sürekli o geliyor :ssz: bence akışına bırakın bunlari düşünmeyin o an hanginiz daha musaitse o gelir gider..
evet çok haklısınız zaten o mu gelsin ben mi gidiyim diye düşündükçe insan yoruluyor.

En iyisi oluruna bırakıp müsaitlik durumuna göre gidip gelmek :)

En iyisini yaparsın. İçinden "acaba çok mu gitmeye başladım" diye kendine sorduğun vakit çok gidiyorsun demektir. Biraz onun gelmesini istersin müsait olursa. Böyle geçinip gidersiniz.

Tuğçe çok değer verdiğini gösterme.Tekrardan üzülme.
Daha 1 ay bu.Çok yeni.Ve daha 1 kez görüştünüz sanırım.Kesinlikle o gelsin birkaç defa.
Bahane uydur gelemeyeceğin için öyle açık açık senin gelmen uygun olur deme.Bakalım 2.de 3.de burun kıvırmadan,söylenmeden gelecekmi bunu kabul edecek mi ?
Şimdiden bir sen bir o olursa ilerisinde 2 sen gel benim işim var dere gider bu ilişki.Üzülürsün yine.

Back
X