Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında gelinlik seçiminde vücud yapınız çok önemli, benim gördüğüm kadarıyla 1. Gelinlik bel bölgesinden geliyor eğer ki göbeğinizi kamufle etmek istiyorsanız 1.si; 2. Gelinlik düşük bel diye tabir edilen kalçanın hemen üstünden geliyor zayıf bir bayansanız 2. Gelinliği tercih etmenizi söyleyebilirim. -şahsen model olarak da 2.si benim fikrime göre daha hoş-
tercihiniz ne olursa olsun şimdiden mutluluklar dilerim.
kesinlikle 2 diyorum :) benim gelinliğime benziyor ve vücutta harika duruyor :)
ben 2. modeli daha çok beğendim
bence kesinlikle 2.sini seçmelisin....benim de kendim için kafam da 2 model var ve senin gibi kararsızım![]()
1. çok güzel tek kelimeyle bayıldım ! Bu modeli ben bile kendim giyebilirim çok beğendim sıradan değil
1. Cok güzel (ama anlayana )
2. Cok güzel (herkes beğenir çünkügösterişli)
ben olsam 1. Yi tercıh etmeye calısırdım ama giyeceğin mekan ve düğünün konsepti eşinin damatlıgı danmeli bunları göz önünde bulundurarak seçım yap derim çünkü 1. Gelinlik biraz taşımak ister riskli yanı ama 2. Prenses model zaten guzel bi gelinlik
Kızlar merhaba iki model arasında kaldım çok guvendıgım 4 arkadasıma sordum sonuc 2 ye 2 çıktı ır de sız bakarsanız...birinci buEki Görüntüle 585826
ikincisi Eki Görüntüle 585827
yorum yaparsanız sevınırım..tsk
canım bende kesinlikle sana ; birebir aynısını bulamasanda benzerlerini üzerinde denemeni öneririm bende yeni seçtim gelinliğimi biz sana istediğin kadar şu daha güzel bu daha güzel diyelim önemli olan üzerinde nasıl duracağı bi üzeri taşlı bide üzeri sade düşük bel ve yüksek bel dene gelinlikçilerde kararını ver ondan sonra diktirmeye başla
bide uzun boyluysan kesinlikle düşük bel olanı düşün derim yukardan kabaranlar uzun boyluları çok iri gösteriyo dene görüceksin