sizce hangisi kızlar

Ilk takımı beğendim ben ,
Oda spor olsun derseniz en son resîmdeki de güzel .

Bu arada bizim koltuklar da çok fazla yastık var , yastıkları düzeltmekten bıktım artık . Sürekli ezilir , yamulur . Çocukta olunca düzgün durmasına imkan ok maalesef .
İlerde değişirsem sadece bir kaç küçük süs yastığı olan modellerden almayı düşünüyorum kesinlikle .

Bence biraz daha araştırma yapmalısın enza yada doğtaşa bak istersen marka istiyorsan

Doğtaş Mabella

İstersen kırlentler ve berjerin kumaşını değiştirebilirsin.

Doğtaş Lucca

Ben ikisini de beğendim. Diğerlerinden daha iyi bence ama tabi sen bilirsin. :)

Son düzenleme:
Bana hem sandıklı hem yatak olabilen hemde çok kaba olmayab bi takım gerek
Doğtaş Mabella

İstersen kırlentler ve berjerin kumaşını değiştirebilirsin.

Doğtaş Lucca

Ben ikisini de beğendim. Diğerlerinden daha iyi bence ama tabi sen bilirsin. :)

Bana hem sandıklı hem yatak olabilen hemde çok kaba olmayab bi takım gerek

Hımm.. O zaman en sondaki iyi olabilir. Ama kırlent rengini değiştir bence. Fuşya yerine yeşil seç derim. :) Tabi sen bilirsin yinede. Yarın falan başka model bulursam atarım sana burdan.

Hımm.. O zaman en sondaki iyi olabilir. Ama kırlent rengini değiştir bence. Fuşya yerine yeşil seç derim. :) Tabi sen bilirsin yinede. Yarın falan başka model bulursam atarım sana burdan.

Benim de soft floral desenler ilgimi çekiyor, baskın tonlar bir zaman sonra sıkabilir ama soft pastel tonlarını hemen her pastel renkle kombinleyebiliyorsun..

bunlardan hangisi kızlar modern tarzda döşemek istiyorum evimi sizce en yakın hangisi olur bide odam çok büyük değil enzanınkiler çok mu yer kaplar sizce

Son düzenleme:
Yatak olması yetmez mi Büşra, napcan sandıklıyı :) Şaka maka biliyorum lazım oluyor evde ıvırı zııvırı kaldırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…