Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR GÜZEL FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.![]()
kesinlikle canım hele birde insanın kendi çocuğuna isim bulması baya zormuş :)valla bu isimlerin hepsi güzelmiş, işiniz zor
Alya ismi bana biraz yabancı ama onun dışındakiler gerçekten çok güzeller. Ben Öykü'den yana kullandım oyumu ama hayırlısı olsun. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
karar veremiyorsanız bu isimleri kağıtlara yazıp bir torbaya atın, aile içinde veya çok değer verdiğiniz bir yakınınıza torbadan kağıt çektirin ve çekilen kağıttaki ismi koyun. hem eğlenceli hem de heyecanlı olur.![]()
Kızım olursa benim kumsal koyucam çok severim kumsal ismini
Kayınvaldemde begenmedi benim dalga gecerler diyo bide sinir nasıl gecicekşer ne alaka dedim cevap veremedi...ne derse desin onun dediği olmayacakBenim annem ve eşim illa kumsal diyolar. Bir ara benimde içime sindi baya fakat bir yandan da anlamı daha güzel bir isim olsun istiyorum.![]()
kesinlikle canım hele birde insanın kendi çocuğuna isim bulması baya zormuş :)
zaten bu tür düşünce kalıpları yüzünden insan soğuyor. Benim doktorum bile kumsal koyma zor isim dedi. Herkes bişey diyor. Sen içinden ne geliyosa onu koy tabi :)Kayınvaldemde begenmedi benim dalga gecerler diyo bide sinir nasıl gecicekşer ne alaka dedim cevap veremedi...ne derse desin onun dediği olmayacak
Bence öykü eğer kızım olsaydı masal koyucaktım
Kimseyi takmam kız olsada koysam ben kız hissediyorum ama bakalım doktor erkek dedi yanlışta çıkabilir renkli ultrasonu bekliyorumzaten bu tür düşünce kalıpları yüzünden insan soğuyor. Benim doktorum bile kumsal koyma zor isim dedi. Herkes bişey diyor. Sen içinden ne geliyosa onu koy tabi :)
Kimseyi takmam kız olsada koysam ben kız hissediyorum ama bakalım doktor erkek dedi yanlışta çıkabilir renkli ultrasonu bekliyorum
Ama bende nedense 100de olarak demedi kesin dedi ama biyanda cihazımız hiç iyi değil falan dedi aklım karıştı.hislerim kız diyor,oplumdan daha farklı bu hamileliğim ...hayırlısı neyse o olsun..bak sendede yanılmışlar belki bu bir işarettirEvet değişiyor banada %90 erkek diyorlardı. Hatta çevremdeki bir kaç kişi hariç herkes karnımı erkeğe benzetiyordu.
Ama 4. ayda kız dendi. En son renkli usg de kız olarak kesinleşti.