• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi??

tugba1986

tuğba
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
283
0
46
İstanbul
arkadaşlar ben yeni evliyim (3,5 ay) evlilerde bilirlerki yeni evli olduğumdan herkesden gelen soru "eşinle aran nasıl, alışabildin mi evliliğe?" ben eşimle aram iyi çok şükür diyorum. Bazıları cvp olarak "başta nasılsa sonrada böyle devam eder" bazıları ise " daha cicim ayındasın ilerde görürsün erkekler evlilikte cok değişir" peki kızlar sizce hangisi???? :18:

şimdi buradaki herkes evliliğini bazz alarak sana cvp yazacak
e takdir edersinki çoğumuzda memnun değiliz
anlatırızda anlatırız
sen şimdi güzel büyülü anlarını yaaşarken ilerde ne olacağını bilmesen daha iyi olmazmı
kendini ona göre şartlandırmasan olmazmı
boşver anın tadnını çıkar
eşini sen tanıyorsun değişir değişmez sen karar verebilirsin ama şimdi lütfen
BUNLARI DÜŞÜNME:19::38:

şimdi buradaki herkes evliliğini bazz alarak sana cvp yazacak
e takdir edersinki çoğumuzda memnun değiliz
anlatırızda anlatırız
sen şimdi güzel büyülü anlarını yaaşarken ilerde ne olacağını bilmesen daha iyi olmazmı
kendini ona göre şartlandırmasan olmazmı
boşver anın tadnını çıkar
eşini sen tanıyorsun değişir değişmez sen karar verebilirsin ama şimdi lütfen
BUNLARI DÜŞÜNME:19::38:

yok hayatım inan taktığımdan değil sadece merak ettim gerçekten hangisi doğru diye ona göre gardımı alayım :52: işin şakası tabi bu ben eşime gercekten güveniyorumda gerçekten merak ettim ya sizler neler yaşadınız diye ilk aylarla sonraki seneler çokmu farklı yoksa başta nasılsa o şekildemi ilerliyo:3:

yok hayatım inan taktığımdan değil sadece merak ettim gerçekten hangisi doğru diye ona göre gardımı alayım :52: işin şakası tabi bu ben eşime gercekten güveniyorumda gerçekten merak ettim ya sizler neler yaşadınız diye ilk aylarla sonraki seneler çokmu farklı yoksa başta nasılsa o şekildemi ilerliyo:3:

slm canım günaydın öncelikle hiç kimseye bakma herkez evliliğiyle ilgili konu hakkında sana yorum yapar kiminin mükemmellir kimininde idare eder kimse 4 -4 lük olamaz tabi sen daha yeni evlisin evliliğin tadını çıkar sevdiğin biriyle evlisin işte daha ne olsun sevgi ve saygı çerçevesinde evliliğini yürütürseniz çok güzel geçer yıllar ama karşılıklı tabiki tatlım bence evlilik güzel bi müessese iyiki kocamla evliyim dünyaya bi daha gelsem yine onunla evlenirim canım kocamı çok seviyorum ben dolou dolu 12 yıllık evliyim güzelim hala daha sanki ilk günkü gibi kocam eve geleceği zaman heyecanlanırım kalbim küt küt atar kocacımda bana öyle söyler :52::1::nazar:

slm canım günaydın öncelikle hiç kimseye bakma herkez evliliğiyle ilgili konu hakkında sana yorum yapar kiminin mükemmellir kimininde idare eder kimse 4 -4 lük olamaz tabi sen daha yeni evlisin evliliğin tadını çıkar sevdiğin biriyle evlisin işte daha ne olsun sevgi ve saygı çerçevesinde evliliğini yürütürseniz çok güzel geçer yıllar ama karşılıklı tabiki tatlım bence evlilik güzel bi müessese iyiki kocamla evliyim dünyaya bi daha gelsem yine onunla evlenirim canım kocamı çok seviyorum ben dolou dolu 12 yıllık evliyim güzelim hala daha sanki ilk günkü gibi kocam eve geleceği zaman heyecanlanırım kalbim küt küt atar kocacımda bana öyle söyler :52::1::nazar:

ayyy ne güzel allah nazarlardan saklısın :nazar: çok sevindim inan. haklısın hangimiz 4-4 lüğüz ki bende cok şükür kocamı seviyorum sevgi saygı konusunda çok dikkatliyiz inş böyle devam eder bizde sizin gibi bu senelere gelince inş bu şekil konuşuruz rabbim sana ve eşine boll boll mutluk nasip etsin:36:

her ikiside demek istiyorum:52::27:

çünkü hergun biribirni tutmuyorrr:):)

cnm evli değilim ama bence böyle canını sıkmak yerine anin tadını çıkar boşver herşeyi oluruna bırak

Back
X