- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 1.olan daha canlı ve güzel..benim yatak odamın renkleride aynı tonda..ama kasa tipi yataktansa bence baza tercih etmen daha iyi olur..
bence beyaz güzel ama diğerininde aynalı oluşu güzel:)
bence beyazı seç derim beyaz her zaman daha ferah daha iç açıcı olur bildiğim kadarı ile sen country tarzını seviyorsun beyaz yatak odasına pembe çiçekli pudra pembe rengi mavili yeşillli örtülerini serdikçe ne kadar hoş bir ortam olacağını tahmin edersin o nedenle beyaz al derim![]()
cnm ya okadar güzel anlatmışsın ki içim gitti vallamobilya baktınız mı hiç bilmiyorum ama beyaz yatak ve yemek odaları yakından kaliteli gibi durmuyolar
ceviz rengi kahverengi mobilyalar gayet güzel duruyo yakından o nedenle çok kararsınız
![]()
anladım canım sade beyaz almaktansa ahşap beyaz almayı düşündnmü bende en çok beyazı seviyorum heryerde beyaz pırıl pırıl insanın içi açılıyor ama yok olmasa ahap beyazı terch ederim ikisinden biri oldukça ferahlatıcı diye düşünüyorum karar senin hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun canım önemli olan o zaten![]()
canım hala almadıysan bence beyaz benim yatak odamda beyaz hem toz tutmaz![]()
kızlar sizce hangi yatak odası daha güzel ben ikisi arasında kararsız kaldım salon takımımı aldım ama yemek odasıyla yatak odasına bir türlü karar veremiyorumsiz olsanız hangisini seçerdiniz??
Eki Görüntüle 613584 Eki Görüntüle 613585