• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizce hangisi? :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

_purple_

:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
53
Kızlar salon için şu 2 takım arasında kaldım, spor ve kullanımı rahat bir şey olsun istiyorum, oturma odası yapmayacağım salonda oturacağım, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Seray mobilya - Serotan

$serotan_1.webp

Serotan Yataklı Salon Koltuk Takımı | Seray Mobilya

Diğeri İstikbal Tual

$istikbal-tual-koltuk-takimi-060712-12.webp

Tual Deluxe Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

şimdiden teşekkürleeeer :12:

her ikiside güzel begendim tabi senin içine sinmesi çok önemli sen kullancaksın ama ben 1. olanı dha cok begendim.

ikiside güzel fakat birinci olan daha hoş

kesinlikle 1.si... hem altına vileda falan da girebilir :) koltukların minik yastıklarını değiştirerek farklı kombinasyonlar yapabilirsin ;)

İkisi de gayet rahat görünüyor fakat ilk resimdekiler nedense daha hoş göründü gözüme:)

1.si kullanım acısından en uygunu rengi biraz acık ama tabi renkte değişiklik mutlaka olur yerden yüksek olması oturulacak yerinin geniş olması butür özelliklere bak koltuk alırken:34:

Kızlar salon için şu 2 takım arasında kaldım, spor ve kullanımı rahat bir şey olsun istiyorum, oturma odası yapmayacağım salonda oturacağım, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Seray mobilya - Serotan

Eki Görüntüle 673708

Serotan Yataklı Salon Koltuk Takımı | Seray Mobilya

Diğeri İstikbal Tual

Eki Görüntüle 673712

Tual Deluxe Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

şimdiden teşekkürleeeer :12:

bnde koltuk takımı alıcam canım 1. begendım bende bakım hemen netten 2. hıc begenmedım kusura bakma sakın ama.

sence sunlr nasıl ?Eki Görüntüle 675231
Eki Görüntüle 675232

Yok canımm neden kusura bakayım, sizin fikirlerinizi almayı seviyorum :1:

1.yi çok beğendim ben de kimbilir belki de arada o mor koltuk olduğu içindir :1::1:

resımde bıraz ogucu gıbı ama yakından dahada guzel ıkısı arasında 1 daha ıyı dıımı?

Back
X