• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi....

flzcnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Ankara
Mutfağımı yaptırıyorum kızlar.Dolaplar ekteki gibi üstü beyaz altı abanoz(kırçıllı kahve) tezgah beyaz çimston.Tezgah üzerei fayansları konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.1-2-3 sizce hangisi. $20130504_132817.webp

önce 3 sonra da 2 olabilir.
1 numara ortamı biraz karartır bence.

bende 3 u dusundum ama soluk mu acaba dedim sonra.en aydınlık gosterecek 3 gıbı

evet 3 aydınlık gösterir ve alttaki kahveyle üstteki beyazı boya gibi düşünün, karıştırıp 3. bir renk elde edecek olsanız 3 numarayı elde edersiniz ; o yüzden en güzel ve ferah olan 3 numara dedim.
bu arada malzeme keninden parlak (jan janlı) olduğu için soluk değil hareketli görünür.

Son düzenleme:
evet 3 aydınlık gösterir ve alttaki kahveyle üstteki beyazı boya gibi düşünün, karıştırıp 3. bir renk elde edecek olsanız 3 numarayı elde edersiniz ; o yüzden en güzel ve ferah olan 3 numara dedim.
bu arada malzeme keninden parlak (jan janlı) olduğu için soluk değil hareketli görünür.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Bence üçüde değil.illaki bu 3 seçenek olmak zorundamı.mutfağın çok hoş daha güzel şeyler bulabilirsin.ben üçünüde beğenmedim mutfağına uymaz yani

Bence üçüde değil.illaki bu 3 seçenek olmak zorundamı.mutfağın çok hoş daha güzel şeyler bulabilirsin.ben üçünüde beğenmedim mutfağına uymaz yani

neler olabilir mesela.örnek görsel gönderebilirmisiniz

Hımm başka modeller yok mu?

İlkini bence hiç düşünmeyin, çok kasvetli gösterir.
3 ferah olur ama 2yi daha çok beğendim ben, daha hareketli,deseni daha güzel.

Ücüde mükemmel degil aslinda. Ama iclerinden secmek zorundaysan 3 derim ben... Mutfaginin önüne gecmez...

bence de 3. sü
ama dikdörtgen dikdörtgen değil de küçük kare kare olursa daha hoş durur

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

bence iki numaralı olan tam uyar

üçünüde yakıstıramadım cunku altı cok koyu

Back
X