Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmir esasında doğup büyüdüğüm yer ilk göz ağrım, ama bayadır uzağım ekonomik olsun ne durumda yaşam imkanlar sosyal yaşam on numara ama ekonomik yönü düşündürüyor
İzmir ekonomik açıdan zorlayacaksa Aydın daha uyun o haldeİzmir esasında doğup büyüdüğüm yer ilk göz ağrım, ama bayadır uzağım ekonomik olsun ne durumda yaşam imkanlar sosyal yaşam on numara ama ekonomik yönü düşündürüyor
İzmir de ev fiyatları falan ne durumda ilk olarak kira olucak şöyle nezih bi yerde, ben biraz araştırdım ama bilen birinden fikir almak daha iyi olurİzmir ekonomik açıdan zorlayacaksa Aydın daha uyun o halde
İlanlar da biraz fikir verir fiyatları hakında ama yaşam koşulları güncel olarak ne durumda bunu tabi burada bilen arkadaşlar daha iyi cevaplayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun :)İzmir de ev fiyatları falan ne durumda ilk olarak kira olucak şöyle nezih bi yerde, ben biraz araştırdım ama bilen birinden fikir almak daha iyi olur
Esasında Balıkesir şöyle bi araştırınca benim içinde 3 numara oldu ama, İzmir ve Aydın hangi yönüyle sizceIzmir ya da aydın bence
teşekkür ederimİlanlar da biraz fikir verir fiyatları hakında ama yaşam koşulları güncel olarak ne durumda bunu tabi burada bilen arkadaşlar daha iyi cevaplayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Izmir güzel olduğu için,aydin izmire göre daha uygun oldugu için. Balikesiri direk eledimEsasında Balıkesir şöyle bi araştırınca benim içinde 3 numara oldu ama, İzmir ve Aydın hangi yönüyle sizce
Neden:)aydın :)
izmir nasıl pahalı mıIzmir güzel olduğu için,aydin izmire göre daha uygun oldugu için. Balikesiri direk eledim
Sırf yaz ayları için mi yılın 8 ayı rahatlığı yaşam olanakları dersek?İzmir diğer büyük şehirlere kıyasla ekonomik anlamda daha rahat edeceğiniz bir kent. Ama kıyas aydın ve balıkesirse izmir pahalı kalabilir. Şzmire yakın olsun derseniz aydını tercih edin. Ama yaz aylarında hem tatil beldelerinin kalabalığı hem pahalılığı çekilmez. Bence balıkesir iyi bir tercih bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda.
Aydina göre daha pahali tabi. Istanbula yakın kiralarda evler. Büyük şehir sonuçtaİ
izmir nasıl pahalı mı