Doğuma Hazırlık Sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba arkadaşlar

Bu sefer konu ben değilim, kuzenim ve eşi. :) Kuzenimin eşi hamile ve bir kız bebek bekliyorlar. Ancak sorunumuz şu ki kuzenimin eşi Rus ve seçecekleri ismin hem Türkiye'de hem de Rusya'da rahatça telaffuz edilmesini istiyorlar. Rus kökenli bir isim istiyorlar, burada da dalga geçilmeyecek, yadırganmayacak bir isim olmasını istiyorlar. Birkaç isim düşündüler ancak aile içinde o kadar kriz yarattı ki ben de size sorayım dedim.

Kuzenimin eşi Irina ya da Vera olsun istiyor. Irina barış demekmiş, Vera ise inanç, galiba öyleydi. Kuzenim de Irina isminden pek hoşlanmadı, burada rahat söylenemez diyor. Ama kafasında belli bir isim yok onun da. Sizce Irina ya da Vera uygun mudur yoksa başka önerileriniz olur mu bize isim konusunda? Teşekkürler şimdiden. :)
İrina her zaman bana kan irin derler ya onu çağrıştırmıştır. Vera da çok hoşuma gitmedi. Bir arkadaşım lilya koymuştu Rusçada da lilyum çiçeği anlamına mı ne geliyormuş. Fikir olsun.

Vera hosuma gitmedi. Bizde ver gibi . Neva hosuma gitti. Lenada . Lilyum turkce soylenisi zor .lityumu cagristiriyor.

İrina her zaman bana kan irin derler ya onu çağrıştırmıştır. Vera da çok hoşuma gitmedi. Bir arkadaşım lilya koymuştu Rusçada da lilyum çiçeği anlamına mı ne geliyormuş. Fikir olsun.

Lila'yı konuşmuştuk ama Lilya'yı duymadım ondan da bahsedeyim. Teşekkür ederiz :)

Vera hosuma gitmedi. Bizde ver gibi . Neva hosuma gitti. Lenada . Lilyum turkce soylenisi zor .lityumu cagristiriyor.

Yaa Lityum'u da çağrıştırıyor ama hanımefendi Lilya diye önermiş biz de Lila ismini konuşmuştuk ama bilmiyorum. Neva ve Lena değerlendirdikleri isimlerden, teşekkür ederiz. :)

Yaa Lityum'u da çağrıştırıyor ama hanımefendi Lilya diye önermiş biz de Lila ismini konuşmuştuk ama bilmiyorum. Neva ve Lena değerlendirdikleri isimlerden, teşekkür ederiz. :)
Lilya demisken lidya koyanda var . Bir iki kişiye rastladim.

Önerim: Verda. hem türkçede hem rusçada iyi bir telaffuzu olur. Anlamı da Gül demekmiş. Bence değerlendirmeye almalısınız

Güncelleme: Kızımızın ismi "Vera Maria" oldu arkadaşlar. Herkese güzel önerilerinden dolayı kuzenim ve eşi teşekkür ediyorlar. Ve tabii ben de. :)

Back
X