Öncelikle canım, boş yere canını sıkma... Arkadaş dediğin her ne olursa olsun böyle bahaneler üreterek bitirmek istediği arkadaşlığa bir kulp bulmaz.
Hiç bir zaman kaybeden sen olmazsın, o yüzden canını sıktığınla kalırsın... Daha dur, önünde uzun ve kocaman bir yol var.
Ne dostlar edineceksın daha ve bir çoğu seni yarı yolda bırakacaklar zamanı geldiğinde bunları çok daha iyi anlayıp tartacaksın.
Senin kafana uymayan insanları, en ufak birşeyde seni terk etmeyi seçenleri zaten o kadar büyütme kafanda... Dost dediğin biraz önce yorum yazan "elifduru" arkadaşımız gibi olmalı...
Vallahi benim de böyle arkadaşım olsa, bende öper başımın üstüne koyardım.
Ama nerde o günler, anlayışlı "can" diyebileceğimiz insanlar giderek azalıyor hayatlarımızda.
Belki hayat koşulları ve insanların bir birine karşı olan güvensizlikleri bizleri bu hale getiriyor.
Fakat, gidişatın çokta iyi bir gidişat olduğuna inanmıyorum... Ne olacak böyle bizim sonumuz?
Hep bireysel yaşayarak, eski günleri yad edip "ah o zamanlar başkaydı" diyerek nereye varacağız çok merak ediyorum...
Bu arada Elifduru senin yaşadığın çok ekstrem bir vaka olmuş.
İnşallah arkadaşın mutlu olmuştur, ama işte ailenin bu şekilde davranışlarının sonuçları da ortada.
Hangi devirde yaşıyoruz, aslında karşısına alıp konuşmayı deneseymiş ve daha farklı bir yaklaşımda bulunsaymış, belki kızda bu şekilde kaçmak zorunda kalmayacaktı.
Sana da çok geçmiş olsun... İnşallah senin gösterdiğin bu dostluğun kıymetini bilmiştir...