Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle 19 yasındayım öyle güzel bi kız oldugumu düşünmüyorum yazın bi çocukla tanıstım tanıstım derken bizim eve geldi fakat çocugun bana en ufak bi bakısı bile olmadı yani ben begendiğim için bi sekilde adını öğrendim ve faceden buldumbaktım ask.fm linki paylasmıs bende girdim anonim olarak sorular sordum ilginç ve zekice sorulardı hemen dikkatini çekti bana faceden yaz dedi bende kendimi belli edemezdim o yüzden bende fake bi hesap açtım ama foto koymadım neyse bi kaç gün konustuk sözlerimden çok etkilendiğini beni görmek istediğini söyledi bende uzaktanda akrabayız aileler görüşüyordu hem beni begeneceği de garanti değildi o yüzden başka bi kız buldum onu gösterdim kız güzeldi baya çok begendi böyle böyle birkaç hafta konustuk sonra benden hoslandıgını söyledi zaten aklım basımda değildi o yüzden resmen çıkma teklif etti kabul ettim sonra yaklasık 4 ay kadar çıktık ama hala benim oldugumu bilmiyordu.sonra bi anda ayrıldık daha fazla onu kandırmaya devam edemezdim.İçim rahat değildi.Arada teklefonla konusuyoduk falan.Ayrıldıktan 1 ay sonra o face tekrar yazdı özledim seni diye bi ara yine muhabbete başladık.Ama çıkmıyorduk.Sonra onu sevmediğimi hissettirdim ve kavga ederek komple muhabbeti kestik.O facei de komple sildim ardımda iz bırakmadım.İşin garibi bu olaylar olduktan 1 ay kadar sonra aynı çocuk beni faceden bu sefer gerçek beni ekledi.Şaskına döndüm mutluluktan havalara uctum 6 gün kabul etmedim korkudan acaba anladı da mı ekledi diye oda 6 gün sonunda kabul etmiyor diye geri aldı teklifi yaptıgım kötü birşeydi birini 4 ay kadar kandırdım ama çok pişmanım :2: acaba sizce ekledi falan ya öğrenmis olabilir mi?:18: cevap ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar
acayip çocukça
ilahi ne desem ben sana
kuzum çıktık diyorsun
fotoğraflarmı çıktı
ilginçsiniz gerçekten
sen istek gönder bu sefer gerçek facenden
öğrendiyse ve seni hala rezil etmediyse
sana ilgisi var demektir
eğer öğrenmedi isede
sonuçta ilk istek ondan gelmiş
sorun olmaz
Af buyrun...
Çıktığı kişinin "siz" olduğunu anlamadan nasıl 4 ay çıktınız :26:
Kaç yaşındasınız merak ettim doğrusu yaptıgınız olay resmen çocukca bir durum hatta size çok kızdım başkasının fotografını kullanmışsınız kesin karşı tarafın izni yoktur eğer o kişiden hoşlandıysan direk kendi adınla ekleyecekdin başkasının resmini kullanman hiç etik değil, sonuçta o kişi uzaktan akraban faceden arkadaş olarak ekleyebilirdin.öncelikle 19 yasındayım öyle güzel bi kız oldugumu düşünmüyorum yazın bi çocukla tanıstım tanıstım derken bizim eve geldi fakat çocugun bana en ufak bi bakısı bile olmadı yani ben begendiğim için bi sekilde adını öğrendim ve faceden buldumbaktım ask.fm linki paylasmıs bende girdim anonim olarak sorular sordum ilginç ve zekice sorulardı hemen dikkatini çekti bana faceden yaz dedi bende kendimi belli edemezdim o yüzden bende fake bi hesap açtım ama foto koymadım neyse bi kaç gün konustuk sözlerimden çok etkilendiğini beni görmek istediğini söyledi bende uzaktanda akrabayız aileler görüşüyordu hem beni begeneceği de garanti değildi o yüzden başka bi kız buldum onu gösterdim kız güzeldi baya çok begendi böyle böyle birkaç hafta konustuk sonra benden hoslandıgını söyledi zaten aklım basımda değildi o yüzden resmen çıkma teklif etti kabul ettim sonra yaklasık 4 ay kadar çıktık ama hala benim oldugumu bilmiyordu.sonra bi anda ayrıldık daha fazla onu kandırmaya devam edemezdim.İçim rahat değildi.Arada teklefonla konusuyoduk falan.Ayrıldıktan 1 ay sonra o face tekrar yazdı özledim seni diye bi ara yine muhabbete başladık.Ama çıkmıyorduk.Sonra onu sevmediğimi hissettirdim ve kavga ederek komple muhabbeti kestik.O facei de komple sildim ardımda iz bırakmadım.İşin garibi bu olaylar olduktan 1 ay kadar sonra aynı çocuk beni faceden bu sefer gerçek beni ekledi.Şaskına döndüm mutluluktan havalara uctum 6 gün kabul etmedim korkudan acaba anladı da mı ekledi diye oda 6 gün sonunda kabul etmiyor diye geri aldı teklifi yaptıgım kötü birşeydi birini 4 ay kadar kandırdım ama çok pişmanım :2: acaba sizce ekledi falan ya öğrenmis olabilir mi?:18: cevap ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Kaç yaşındasınız merak ettim doğrusu yaptıgınız olay resmen çocukca bir durum hatta size çok kızdım başkasının fotografını kullanmışsınız kesin karşı tarafın izni yoktur eğer o kişiden hoşlandıysan direk kendi adınla ekleyecekdin başkasının resmini kullanman hiç etik değil, sonuçta o kişi uzaktan akraban faceden arkadaş olarak ekleyebilirdin.
Gelen isteği kabul edip , arkadaş olsanız.
Ve telefondan görüşseniz.
Çocuk size '' aaaa sesin ne kadar da çok ona benziyor '' demeyecek mi ?
Yani görüntünüzden yırtarsınız
Ama sesiniz ve numaranız bir şekilde ele verir sizin o olduğunuzu..
Çocuğa itiraf etseniz, bu seferde güven kaybı yaşar ve sizde mutsuz olursunuz..
Herkes ayrı ayrı yoluna baksa iyi olur bence..
Çok güldümmmYaşından dolayı olsa gerek tüm bunlar , yapma kuzum böyle şeyler ayıp , hem ne var ki açıl gitsin illa dış güzellikle bitmiyor herşey , sen hiç görmedin mi çok yakışıklı bi çocuğun yanında çirkin kız ?
öncelikle 19 yasındayım öyle güzel bi kız oldugumu düşünmüyorum yazın bi çocukla tanıstım tanıstım derken bizim eve geldi fakat çocugun bana en ufak bi bakısı bile olmadı yani ben begendiğim için bi sekilde adını öğrendim ve faceden buldumbaktım ask.fm linki paylasmıs bende girdim anonim olarak sorular sordum ilginç ve zekice sorulardı hemen dikkatini çekti bana faceden yaz dedi bende kendimi belli edemezdim o yüzden bende fake bi hesap açtım ama foto koymadım neyse bi kaç gün konustuk sözlerimden çok etkilendiğini beni görmek istediğini söyledi bende uzaktanda akrabayız aileler görüşüyordu hem beni begeneceği de garanti değildi o yüzden başka bi kız buldum onu gösterdim kız güzeldi baya çok begendi böyle böyle birkaç hafta konustuk sonra benden hoslandıgını söyledi zaten aklım basımda değildi o yüzden resmen çıkma teklif etti kabul ettim sonra yaklasık 4 ay kadar çıktık ama hala benim oldugumu bilmiyordu.sonra bi anda ayrıldık daha fazla onu kandırmaya devam edemezdim.İçim rahat değildi.Arada teklefonla konusuyoduk falan.Ayrıldıktan 1 ay sonra o face tekrar yazdı özledim seni diye bi ara yine muhabbete başladık.Ama çıkmıyorduk.Sonra onu sevmediğimi hissettirdim ve kavga ederek komple muhabbeti kestik.O facei de komple sildim ardımda iz bırakmadım.İşin garibi bu olaylar olduktan 1 ay kadar sonra aynı çocuk beni faceden bu sefer gerçek beni ekledi.Şaskına döndüm mutluluktan havalara uctum 6 gün kabul etmedim korkudan acaba anladı da mı ekledi diye oda 6 gün sonunda kabul etmiyor diye geri aldı teklifi yaptıgım kötü birşeydi birini 4 ay kadar kandırdım ama çok pişmanım :2: acaba sizce ekledi falan ya öğrenmis olabilir mi?:18: cevap ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Aklımda sana soracağım onlarca soru var canım ama yazmaya üşeniyorum.
Bence kabul etmedin isteği bari sen ekle, bence öğrenmemiştir.![]()
senin olduğunu anlasaydı mesaj atardı sonuçta kandırmışsın çocuğu bir şekilde hesap sorardı. sen ekle ağzını ara bakalım.![]()
Sen olduğunu anlasa kabul etmeyince mesaj atardı sana faceden