Sizce hatrı var mıdır?

Hatrınıda alıp gitmiş
Aldatmış eminsin neyini dinleyeceksin
Evet, ortada somut bir durum var.
O da farkında bende..
İşte tam bu yüzden ne söyleyeceğini aslında merak etmiyor değilim. Karar değişmeyecektir ama güçlü bir insan ve ben ısrarla ne dinletmek istediğini anlamış değilim..

Ne münasebet canım. adam seni aldatmış senin sorduğun soruya bak:110:
Evet, doğru..
Yalnız güçlü biriydi ve lütfen demeyecek biri..
Bilemedim.
Aldatma anı ve o zaman içerisinde bile oldukça cool konuşuyordu. Ne değişti diye merak etmiyor değilim..

Evet, ortada somut bir durum var.
O da farkında bende..
İşte tam bu yüzden ne söyleyeceğini aslında merak etmiyor değilim. Karar değişmeyecektir ama güçlü bir insan ve ben ısrarla ne dinletmek istediğini anlamış değilim..
Emin olduktan sonra ne anlatırsa anlatsın
Gidip onu dinlemek yaranın iyileşmesini geciktirmekten başka işe yaramaz

Evet, doğru..
Yalnız güçlü biriydi ve lütfen demeyecek biri..
Bilemedim.
Aldatma anı ve o zaman içerisinde bile oldukça cool konuşuyordu. Ne değişti diye merak etmiyor değilim..
Ayrılmanızı beklemiyordu tavrını korudu sonra da tutuştu, bir de bu yolu deniyim dedi bu kadar basit.
Dinlerseniz sinirlerinizi yıpratacaksınız başka bir şey değil.

Her sey kabak gibi ortadayken neyi aciklayacakmis? Ben hipnotize olmustum kendimde degildim mi diyecek, ne olabilir baska. Level atlamaya ugrasacak galiba yalanda.

Mesela ben bu konuyu okuyunca erkek arkadasi ne diyecek ki acaba diye merak ettim.kesin konu sahibi de merak ediyordur ,zaten ettigi de belli.bu cok dogal bence,yadirgamiyorum.tabi bir seyler tasarlamistir heralde kendini affettirmek icin .bunun bilincinde olarak gidebilirsin en azindan merakin gider,bir de ona gercekten onu affetmeyecegini kanitlamis olursun

Her sey kabak gibi ortadayken neyi aciklayacakmis? Ben hipnotize olmustum kendimde degildim mi diyecek, ne olabilir baska. Level atlamaya ugrasacak galiba yalanda.
O da olabilir, yalnız bu meseleler yaşanırken telefonda konuşuldu. Yüz yüze hiç görüşmedik o günden sonra.. Merak ediyorum da yüzü ne halde? En azından savunma yaparken beden dili, gözleri ne söylüyor..
Bir de güçlü bir kişiliği vardı, bana biraz acınası geldi.. İnsan şaşırıyor..

Mesela ben bu konuyu okuyunca erkek arkadasi ne diyecek ki acaba diye merak ettim.kesin konu sahibi de merak ediyordur ,zaten ettigi de belli.bu cok dogal bence,yadirgamiyorum.tabi bir seyler tasarlamistir heralde kendini affettirmek icin .bunun bilincinde olarak gidebilirsin en azindan merakin gider,bir de ona gercekten onu affetmeyecegini kanitlamis olursun
Evet, doğrusu karar verilmiş. Kararı verirken içim soğuk. Fotoğraflar gözümün önünden gitmez ki.. Güven deseniz hiç yok. Ne söylerse söylesin affedilecek bir durum değil de, bu çabasını merak ediyorum..

İsim vermenin bir sakıncası olduğunu bilmiyordum, profil resmimin ne neden rahatsız ettiğini anlayamadım. Ben hayatımı yaşıyorum, konu çıkıyor ve paylaşıyorum. Rahatsız oluyorsanız okumayabilirsiniz, özgürlüğünüze söyleyecek lafım yok
İsminizi vermeniz ya da profil resmine kendi resminizi koymanız sakıncalı değil tabii ama şöyle bir şey var burası sanal ortam rahat davranıyorsunuz.Çoğu üyenin kendi isimlerini vermediğini ve resimlerini koymadıklarını görüyorsunuzdur.He üyeler özelden tanışır isim verir resim atar ona bir şey diyemem.Ayrıca ihaneti atlatamamışsınızdır anlıyorum da çoğu konunuz devam niteliğinde bunu vurgulamak istiyorum.Buraya yeni üye olup tüm konuları biriktirip hepsini bir günde açmanız dikkatimi çekti zaten bir konunuzu da forumu kullanmayı bilmediğinizden kapattılar.

İsminizi vermeniz ya da profil resmine kendi resminizi koymanız sakıncalı değil tabii ama şöyle bir şey var burası sanal ortam rahat davranıyorsunuz.Çoğu üyenin kendi isimlerini vermediğini ve resimlerini koymadıklarını görüyorsunuzdur.He üyeler özelden tanışır isim verir resim atar ona bir şey diyemem.Ayrıca ihaneti atlatamamışsınızdır anlıyorum da çoğu konunuz devam niteliğinde bunu vurgulamak istiyorum.Buraya yeni üye olup tüm konuları biriktirip hepsini bir günde açmanız dikkatimi çekti zaten bir konunuzu da forumu kullanmayı bilmediğinizden kapattılar.
Anlıyorum, sözlerinizi dikkate alıp, daha emin davranacağım. Olabilir görmemiş ya da bilmemiş olabilirim, aydınlatmanıza sevindim, çoğu cümlelerinize de hak vermedim değil. Teşekkür ederim :)

Back
X