Sizce hayal mi

Canım valla bariz bir çizgi görünüyor
Fotoğrafta bile bu kadar belirginse, gerçekte daha da belirgin olmalı.
Gittikçe soluklaşması normal, idrar kuruyor ya.
Benim böyle olan testimde gebelik pozitif çıkmıştı umutlandırmak istemem ama...
Hem de 9. günmüş, Normalde bakılması gereken 12. Gün değil mi?

Son düzenleme:

İçim öyle tuhaf kii bu benim 3. denemem
test tarihim 5 ekim çarşamba günü.. inanasım gelmiyor bir yanım seviniyor diğer yanım ya kanda
çıkmazsa diyor.. konuyu dün açıcaktım aslında ama fırsat bulamadım..

hiçbir belirtim yok ..

karmakarışığım tuhafım deli gibi bağırmak istiyorum keşkke gerçek olsa diyorum Allahım nolur yalan olmasınn

cevabın için çok sağol arkadaşım

Canım benim Rabbim gönlüne göre versin ama, nedense ben gebe olduğunu hissediyorum.Bilemiyorum neden öyle düşündüm.
9. gün idrarda bu kadar belirgin çıkması kanda epey yüksek olduğunu gösterir.
Diğer denemelerin negatif miydi?
Belirtilere hiç takılma. Benim belirtilerim 8-9.haftalık hamileyken başladı, şu an belirti olmaması çok normal.Olması gerekeni o zaten.

Diğer denemelerim negatifti.. oyuzden inanamıyorum zaten :)) bugün 10.günüm gün içinde bir iki kez test yapıyorum hepsi bu tonlarda açıklı koyulu ama hep silik.. bilemiyorum ki.. test kolik oldum anlayacağın.. test günü gidip şok olmamak için şimdiden kendimi hazırlamak için idrar testi yapmaya karar vermiştim oyun olsun diye.. bazen sağ tarafıma adet sancısı gibi bi ağrı giriyor çıkıyor anlık.. sadece okadar göğüsler filan normal..

canım benim bence gözün aydın, hamilesin..eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan 5-6. günlerde..bende 11. günümde yapmıştım ve pozitifdi..

canım benim bence gözün aydın, hamilesin..eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan 5-6. günlerde..bende 11. günümde yapmıştım ve pozitifdi..

Benim transferim donmuş transferdi çatlatma iğnesi kullanmadım 5.gün blast embriyo yerleştirildi..

daha önceki günlerde idrar testi yapmışmıydın canım nasıl çıkmıştı?

sabolicim idrar testi deneyimim hiç olmadı..ama fotoda bir çizgi görünüyor...rabbim inşallahhh yüzünü güldürür canım yaa nasıl heyecanlısındır tahmin ediyorum...

sabolicim idrar testi deneyimim hiç olmadı..ama fotoda bir çizgi görünüyor...rabbim inşallahhh yüzünü güldürür canım yaa nasıl heyecanlısındır tahmin ediyorum...

Benim transferim donmuş transferdi çatlatma iğnesi kullanmadım 5.gün blast embriyo yerleştirildi..

daha önceki günlerde idrar testi yapmışmıydın canım nasıl çıkmıştı?

canım benimde balasttı sanki 7. günümde yapmıştım aynı dediğin gibi hayal gibiydi :) bende iğne falan olmamıştım..çok şükür tutunmuştu bebeğim..sende artık rahat geçir bence çünkü hamilesin, ve benimde hiç bir belirtim yoktu..ağrım sızım, şişme falan..sen artık bebeişinle konuşmaya başla bence :) Rabbim hepimizinkini tamamına erdirir inşAllah..

Saboli cnm,şimdiden tebrik ediyorum,şükür dualarımız kabul oldu,içini ferah tut canım,belirtiler için çok erken,tadını çıkar.Tekrar tebrikler tatlım

Hbycim bende heycanlanırım diyodum ama inan hiçbirşey hissetmiyorum rüya gibi sanki ..sanırım kucağımıza alamdan gerçek mi değil mi anlayamıycaz..

mhb umutlandırmak istemiyorum ama çatlama iğnesi olmadıysan test doğrudur hadi 1cisi yanlış sonra tekrar yaptım diyosun odamı yanlış tüm yanlış testler senimi buldu hadi hayırlısı gelişmeleri
yaz olurmu

İnşallah arkadaşım.. bi inanbilsem..
peki sonraki günlerde test yapmışmıydın yaptıysan nasıl çıkmışştı

Saboli cnm,şimdiden tebrik ediyorum,şükür dualarımız kabul oldu,içini ferah tut canım,belirtiler için çok erken,tadını çıkar.Tekrar tebrikler tatlım

Tuanay canım teşekkür ederimm kanda kesinleşmeden içim rahat etmiycek sanırım :)

İnşallah arkadaşım.. bi inanbilsem..
peki sonraki günlerde test yapmışmıydın yaptıysan nasıl çıkmışştı

canım idrar testi 2 defa yapmıştım, ilki işte 7. gündü ama çok çok silikti inanmamıştım, diğerini 11. gün yaptım daha koyuydu, zaten 12. gündede kan testimi yaptırmıştım ve 367 küsür çıkmıştı, 2 gün sonrada 700lü bir şey..birde blast olduğu için 10. günde normalde bakılıyormuş ama doktor bana 12. gün yaptır demişti..sen yarında yaptırsan çıkar mutlaka kanda..değerin de bence 100'den fazladır..

canim benim sen bi kan testi yaptir once...
ama sag tarafimda bi agri oluyo dedin benim kafami karistiran o olduu...

Canim catlatmak ignesi yaptin mi?

Cunku catlamasi icin yaptigimiz igneler idrar testini yanitiyormus.

Ben 16 eylulde asilama oldum ve dayanamadimmm 12 gun sonra idrar testi yaptim senin gibi silik cizgi cikti ve cok umutlandim hastaneyi aradim. Umariz hamilesinizdir ama idrar testlerine guvenmeyin cunku igneden dolayi olumlu cikiyor cogu zaman demislerdi.

Cok uzulmustum gecen hafta cuma kan testi icin gittim ve ALLAh'ima cok sukur hamileyim suan.

InsaALLAH seninkide oyledir. Hayal kirikligi buyuk olmamasi icin umutlandirmak istemiyorlar ama bencede sen hamilesin canim.

Haberdar et bizi ins.

Canim catlatmak ignesi yaptin mi?

Cunku catlamasi icin yaptigimiz igneler idrar testini yanitiyormus.

Ben 16 eylulde asilama oldum ve dayanamadimmm 12 gun sonra idrar testi yaptim senin gibi silik cizgi cikti ve cok umutlandim hastaneyi aradim. Umariz hamilesinizdir ama idrar testlerine guvenmeyin cunku igneden dolayi olumlu cikiyor cogu zaman demislerdi.

Cok uzulmustum gecen hafta cuma kan testi icin gittim ve ALLAh'ima cok sukur hamileyim suan.

InsaALLAH seninkide oyledir. Hayal kirikligi buyuk olmamasi icin umutlandirmak istemiyorlar ama bencede sen hamilesin canim.

Haberdar et bizi ins.

Çtlatma iğnesi olmadım donmuş transferdi benimki canım.. çarşamba günü kan testim var hayırlısı..
canim benim sen bi kan testi yaptir once...
ama sag tarafimda bi agri oluyo dedin benim kafami karistiran o olduu...
kan testim çarşamba gün canım kafam karıştı derken ne demek istedin anlayamadım

aslında bugünlere baktırsam çıkar mutlaka ama sanırım 5iini bekliycem
çatlatma iğnesi olmadım
inşallah bende senin gibi kanda pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…