Gebeliğe Hazırlık Sizce hayalet çizgi mi yoksa gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GulsunOgretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
235
96
48
36
Merhaba arkadaşlar, gebelik testi yaptım ve hayalet çizgiyi gördüğümü sanıyorum ama çok istediğim için bana mı öyle geldi yoksa gerçektende orda ikinci çizgi var mı? Eğer varsa hemen gidip kan testi vericem ,şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20210926-164337_WhatsApp.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 255
Maalesf ilk çizgi çok koyu kuruma çizgisi gibi geldi bana. İkinci çizgi pembe olmalı ama bu var ile yok arasında

Arkadaşlar yine test yaptım ve yine o çizgiden gördüm gibi ya sanırım en iyisi kan vermek yoksa hergün yapcam bu testten.. bunda da mı sadece ben gördüm ikinci çizgiyi acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20210927-132350_WhatsApp.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 223
Belirsiz ama var değil mi yani bana öyle gelmiyo aşırı silik de olsa orda bi çizgi var değil mi??
Fotoğrafta belli belirsiz ama siz görüyorsanız vardır
Bende 2.ci hamileliğimi öyle öğrendim hatta eşim yok çizgi demişti
Hemen kan verme çizgi gözle görülür olunca ver
Ben vermiştim 0 çıkmıştı ama 2 gün sonra 40 çıkmıştı

Seni üzmek istemem ama dün aynı marka testle benimde oldu regl oldum bugun pembe değil beklediği için mor olmuştu akşam burayada resmini attim
Önceki sayfanın en altına bugün yaptığımı attım bi de ona bakabilir misiniz?
Üzülmeye alıştım 2.5 senedir hayırlısı olsun artık ne diym...

Önceki sayfanın en altına bugünkü testimin resmini attım bi de ona bakabilir misiniz?
Adetim gecikeli 16 gün oldu,2 hafta önce kan testinde 1.20 çıkmıştı bugün bi daha gidicem inşallah bu sefer artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…