- 23 Eylül 2021
- 235
- 96
- 48
- 36
- Konu Sahibi GulsunOgretmen
-
Maalesf ilk çizgi çok koyu kuruma çizgisi gibi geldi bana. İkinci çizgi pembe olmalı ama bu var ile yok arasındaMerhaba arkadaşlar, gebelik testi yaptım ve hayalet çizgiyi gördüğümü sanıyorum ama çok istediğim için bana mı öyle geldi yoksa gerçektende orda ikinci çizgi var mı? Eğer varsa hemen gidip kan testi vericem,şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ederim
Testi yaptıktan yaklaşık 7 8 dk sonraki hali böyleMaalesf ilk çizgi çok koyu kuruma çizgisi gibi geldi bana. İkinci çizgi pembe olmalı ama bu var ile yok arasında
Rahat görünsün diye açtım ötekinde gölge yapıyo çünkü,teşekkür ederimBende göremedim testin içini açtığınız için kendi çizgisi olabilir isterseniz sabah ilk idrarla tekrarlayın
Teşekkür ederimBen göremedim
Teşekkür ederimMaalesef ben de bir sey goremedim
Belirsiz ama var değil mi yani bana öyle gelmiyo aşırı silik de olsa orda bi çizgi var değil mi??Çok çok belirsiz
Seni üzmek istemem ama dün aynı marka testle benimde oldu regl oldum bugun pembe değil beklediği için mor olmuştu akşam burayada resmini attimBelirsiz ama var değil mi yani bana öyle gelmiyo aşırı silik de olsa orda bi çizgi var değil mi??
Fotoğrafta belli belirsiz ama siz görüyorsanız vardırBelirsiz ama var değil mi yani bana öyle gelmiyo aşırı silik de olsa orda bi çizgi var değil mi??
Önceki sayfanın en altına bugün yaptığımı attım bi de ona bakabilir misiniz?Seni üzmek istemem ama dün aynı marka testle benimde oldu regl oldum bugun pembe değil beklediği için mor olmuştu akşam burayada resmini attim
Önceki sayfanın en altına bugünkü testimin resmini attım bi de ona bakabilir misiniz?Fotoğrafta belli belirsiz ama siz görüyorsanız vardır
Bende 2.ci hamileliğimi öyle öğrendim hatta eşim yok çizgi demişti
Hemen kan verme çizgi gözle görülür olunca ver
Ben vermiştim 0 çıkmıştı ama 2 gün sonra 40 çıkmıştı
Hepimiz aynıyız kuzum Allah'ım biran önce kucaklarimizi doldursunÖnceki sayfanın en altına bugün yaptığımı attım bi de ona bakabilir misiniz?
Üzülmeye alıştım 2.5 senedirhayırlısı olsun artık ne diym...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?