Sizce hoşlanıyor ve utanıyor mu yoksa hiç de ilgisini çekmiyorum mu?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Bir daha yazdığımın farkındayım ama bazı şeyleri kafamda netleştirmem lazom. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle. Olay şu: Yaklaşık 4 aydır ona ilgi gösteriyorum. İşlerinde yardım ediyorum. Sürekli yanında olduğum için etraftakilerin bile ilgisini çekmiş yani. Bir arkadaşım siz cilveleşiyorsunuz demişti. Neyse 4 ay öncesine kadar beni sürekli tersliyordu, benden hiç hoşlanmıyordu. Fakat bu 4 ay içinde bana olan tavrı 180 derece değişti. Şu an bana çok nazik davranıyor. Beni destekliyor, savunuyor. Beni kesinlikle artık terslemiyor aksine bir olayda arka çıkıyor. Hatta son ay içinde bana kur yapmaya, benimle flört etmeye başladı. Benimleuğraşıyor, laf atıyor, ben yanına gidince salak salak espriler yapıyor, çenesi düşüyordu. Bana kazara da olsa sürekli dokunuyordu. Bir kaç kez mesaj attı. Ama utana sıkıla seni rahatsız ettiğim için özür dilerim filan. Bir kere sabahın 7 sinde arkadaşlarla çektirdiğimiz toplu fotomuzu yolladı. Ve kesinlikle aramaz. Ama benimle kesinlikle yalnız kalmak istemiyor. Akşam arabayla bırakmak istemiyor veya çıkışta yalnız kalmamaya özen gösteriyor. Laf söz olmasın istiyor. Diğer kızlarla kesinlikle öyle değil. Çünkü onlar ondan yaşça küçük, evli filan. Alakasız tipler. Ama etrafta bizi yakıştıran çoktu. Hatta bir kere arkadaşımız bir pot kırdı siz olursunuz yaşlarınız tutuyor gibisinden. Hemen susturdu onu.

Bence seven erkek her turlu konuşur. Cok cekingen mi bilmem ama ilk adimi siz atin. Zaten atmışsınız ama :)

Konusun yani birakin hersey netlessin. Hos bir adamsin de köşeye cekil bence.

İlgisi de olabilir kendine kendine gelin güvey olmuş da olabilirsin. Öğrenmenin yolu ya ondan bir adım bekleyeceksin ya da o adımı sen atacaksın üçüncü bir seçenek yok.

Bence seven erkek her turlu konuşur. Cok cekingen mi bilmem ama ilk adimi siz atin. Zaten atmışsınız ama :)

Konusun yani birakin hersey netlessin. Hos bir adamsin de köşeye cekil bence.
Zaten atmışsınız derken ne demek istediğinizi anlayamadım.

Bu kişinin kişilik özelliğine göre değişir. Çok çekingen biri de olabilir, daha önceden yaraları olan ve temkinli yaklaşan biri de olabilir, sadece ilginden hoşlanmıs fakat birsey hissetmiyor da olabilir. Bunu en iyi siz tahlil edebilirsiniz.

Bence ilgilenmiyor.
Ne demek yalnız kalmak ıstemiyor, laf soz olsun istemiyor? Bunu kendisi mi soyledi?
Bence sadece guzelleme yapiyorsunuz.

Daha önceden defalarca ayrılıklar yaşamış. Kaç defa terkedilmiş. Sonra birini sevmiş ama o da onu başkasıyla aldatmış. Tam 3 yıldır hayatına kimseyi almıyor.

Bence ilgilenmiyor.
Ne demek yalnız kalmak ıstemiyor, laf soz olsun istemiyor? Bunu kendisi mi soyledi?
Bence sadece guzelleme yapiyorsunuz.
Bunu hareketleriyle belli ediyor. Mesela araba ile bırakmak istemiyor. Çıkışta yalnız kaldık mesela işimiz uzadı. Sen git dedi dedi beni gönderdi. Mesela internette diğer kızlarla foto paylaşıo benimle hiç paylaşmaz. İlk başta bana hanım diye hitap ederdi. Neden ismimle hitap etmiyorsun dediğimde bayan olduğun için yanlış anlaşılmasın die demişti.

Bana biraz sinir bozucu geldi.
Diger kizlarla paylasiyor benimle paylasmiyor diyorsunuz bence enteresan. Onların evli olmasi bir seyi degistirmiyor. Aksine bence daha kötü.

Daha önceden defalarca ayrılıklar yaşamış. Kaç defa terkedilmiş. Sonra birini sevmiş ama o da onu başkasıyla aldatmış. Tam 3 yıldır hayatına kimseyi almıyor.
Iste bundan da kaynaklanıyor olabilir. Bir süre daha izleyin tahlil edin derim ben. Hayirlisi olsun hakkınızda.

güvensizlik ılabilir. ama yinede sana acılacak kadar seni sevmiyor . gözlemliyor belkide. sen buladar yakınken acılmayan erkek utangac degildir

4 ay uzun bi süre..
Ilgini de belli etmissin..
Cekingen, laf soz olmasin istiyor falan filan bence kendini kandırmak oluyor..

YANi istemiyor. Anladım. Ben de ilgi göstermeyi bıraktım vazgeçtim yani.

bence siz artık bir şey yapmayın, hayatı akışına bırakın.
hoşlanan adam illa ki bir şey der, içinde tutamaz, demiyorsa başka bir sorun vardır.
utandığını sanmıyorum

Bence siz yeterince ilginizi belli ettiğiniz halde bir şey yapmıyorsa ya bir şey hissetmiyordur ya sizinle alakalı tereddütleri vardir. Her türlü kendinizi geri çekin uğraşmayın. Seven erkek böyle çekingen olamaz olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…