sizce ideal flört süresi nedir ?ne kadar zamanda evlendiniz ?

bence ideal flört süresi tam 1 yıl olmalıdır bazen şartlar dolayısı ile çok beklenebiliyor buna bir örnek de benim daha bir 3 senemiz var nerden baksak :59:
ama eğer şartlar varsa bence fazla uzatılmamalı anlamı kalmıyor yoksa basitleşiyor ilişki sürekli boyut yaşıyor . ben bundan yanayım ..

bence ideal flört süresi tam 1 yıl olmalıdır bazen şartlar dolayısı ile çok beklenebiliyor buna bir örnek de benim daha bir 3 senemiz var nerden baksak :59:
ama eğer şartlar varsa bence fazla uzatılmamalı anlamı kalmıyor yoksa basitleşiyor ilişki sürekli boyut yaşıyor . ben bundan yanayım ..

anladım canım sağol ....

5. ayımızda evlenme teklifi aldım. 9. ayımızda nişanlandık 17. ayımızda düğün olacak. 18 gün sonra yani :46:

Flört ve nişan dönemi ne kadar uzarsa o kadar zorlaşıyor.

1 - 1.5 yıl ideal olanı.

5. ayımızda evlenme teklifi aldım. 9. ayımızda nişanlandık 17. ayımızda düğün olacak. 18 gün sonra yani :46:

Flört ve nişan dönemi ne kadar uzarsa o kadar zorlaşıyor.

1 - 1.5 yıl ideal olanı.

mutluluklar canım .... teşekkürler ...

sevgilim yok, üniversitede öğrenciyim ama bence ömrümün geri kalanını geçireceğim kişi saygı,sevgi, hayata bakışı açısından kafa dengim olmalı. Bir kişiyi 1-2 yılda tanıyabilmek mümkün değil. o yüzden flört süresi en az 4-5 yıl olmalı diye düşünüyorum,nişanlılık da 2-3 yıl. :16:

bence 2yılı geçmemeli flört.ve 1sene içinde de yapılabiliyorsa tabi(maddi) söz nişan düğün olup bitmeli yani hatta ben çok bile söyledim ama çok uzadıkça ne istediği kadar saygı sevgi olsun iyi olmuyo benim fikrim.yaşadım gördüm ben uzattım o ayrı .bi de etrafımda gördüklerim ve düşüncem bu oldu.hatta görücü usülüne bile daha yumşak bakıyorum yanii öyle tehlikeli ki.ne olursa bayanlara oluyo..:53:

bence ideal olan 1 sene ama biz ancak 8 sene sonra evlenebildik bu örnekleride unutmamak lazım :)

selam bayanlar ..sizce ideal flört süresi nedir ?ne kadar zamanda evlendiniz ?

en az 1-2 yıl arası olmalı maddi imkanın varsa tabi maneviyatta bir o kadar önemli ailelerin rızası,anlaşması gibi.hani bu işler sadece sevmekle olmuyo malesef aşk karın doyurmuyor üstelik aileler arası anlaşmazlıkta olursa vay haline..çevremde örnekleri çok ..
o yüzden ne dersek diyelim olucağı varsa oluyor hayırlısı olsun hakkımızda.

Karşımızdaki kişiyi 1-2 yılda tanıyamayız bence. O yüzden daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum arada sevgi,saygı,güven olduktan sonra yılların bi önemi yok zaten...

Karşımızdaki kişiyi 1-2 yılda tanıyamayız bence. O yüzden daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum arada sevgi,saygı,güven olduktan sonra yılların bi önemi yok zaten...

fazl uzayıncada bozuluyor ama .. öğrencilik falan yoksa uzamamalı diye düşünüorum ...

1 yılın sonunda söz nişanı falan yapıp en fazla 1 yıl bir süre içerisinde evlenmeli bence.
ben de uzadıkça tadının kaçtığını düşünüyorum.
malesef benim de evlenene kadar 3,5-4 yıl olucak ilişkim..

evet bence de öyle çok uzamamalı.eski zamanlarda uzamazmış işte görücü usülü filanmış.erkekler evlenmek isterlermiş.şimdi gezelim tozalım tanışalım ayağına uzuyo hatta evlenen kadar sıkılıyo bile özellikle erkekler diyorum zaten evlilik zor onlara göre.bayanlar da sıkılabiliyo yani hatta.sünüp gidiyo.ama okul varsa maddi imkan yoksa napacaksın flörtün de tadı başka tabi.ama her zaman güllük gülistanlık olmuyo:çözemiyorum ben de niye böyleee kıymeti kalmıyo bişeyin..

bu biraz yaşla,maddi durumla ve eğitim süresi ile ilgili sanırım...
yani 30 yaşındaysanız ve maddiyatla,eğitimle,işle alakalı bir sıkıntınız yoksa 1 yıl ideal bence,1 yılın altında alınan kararlar bana çok sağlıklı gelmiyor,aman bulmuşken kaçırmayalım,yaş geçti kaygısı giriyor işin içine malesef ve sıkıntılı evlilikler yaşanabiliyor...

4 ay sevgili 7 ayda nişanlı kaldık 11 ayda evlendik 4 ay bence kısA bi süre ama eşimi daha fazla tutamadım :)

1 ağustosta tanıştık, 16'da isteme, 18'de nişanımız oldu..
8,5 ay sonra yani 4 mayısta da düğün :64: :64: :64:

Görücü usulü evlendik yani biz, ama şu an tekrar baştan yaşa deseler seve seve derim :1:
Rabbim'e hamdolsun, eşimi bana nasip etti, çok çok şanslıyım ben yaaa :16:

4 ay sevgili 7 ayda nişanlı kaldık 11 ayda evlendik 4 ay bence kısA bi süre ama eşimi daha fazla tutamadım :)

şanslısın:)bu zamanda erkekler evlenmekten kaçıyo senin de tam tersi olmuş.çokiyi olmş çok sevindim:)nişanlılık da tanımışsın bi de yeter yani 1yıl olmuş.hayırlısı olsun.maşallah diim.böyle güsel çiftler duyunca hoşuma gidiyo herkes böyle mutlu olsun inşallah.:nazar:

Back
X